- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Akciókamerák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alcsi69 #14089 üzenetére
Jaja, mostanában sok helyen szembe jön új Asus/Acer notiknál ez az Intel RST-t hiányoló probléma is, de Linuxnál is olvastam, hogy BIOS-ban ki kell kapcsolni valami VMD-t...Ha egy igazi home user szembesül ilyen gonddal, kb semmit nem tud kezdeni a gépével, de azok sem, akik tesznek bele egy új NVMe SSD-t és egyszerűen nem látja a rendszer. Elég durva bugok ezek valóban!
Ilyenek miatt is vagyok úgy vele, hogy se től régi, se túl új gépet nem vennék!
Jó öreg ws vagy pro üzleti notikkal sosincs semmi gondom! Dell Precision M4700-at még az se zavarta, hogy nem kompatibilis nVidia VGA drivert raktam fel rá, ment vele simán.
Próbáltam közben más Linux distrokat is, openSUSE látja a billt, viszont ez meg a külső billt és a hangkarit nem.
Néha ezeken is elcsodálkozom, mikor olvasom, hogy Debian alapún nem megy valami, próbáld az Arch vonalat vagy Fedora, etc....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest