-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Cucuska2 #14007 üzenetére
Manjaro KDE-t kezdtem el használni, ezt csak feltettem kíváncsiságból, és gondoltam megosztom a tapasztalataim, ha valakinek esetleg segítség lenne.
Sokáig használtam Mintet, de elsőkörben az Nvidia driver hibák, részben a Minten kívüli problémák, pl. Ubuntu betűtípusai: számomra tompák, életlenek, az asztali környezet akadálymentesítésének hiánya (százalékos méretezés). Így elbúcsúztunk egymástól.Gyengénlátó vagyok sajnos, és a Mintnél(Cinnamonnál) érdemben főverziók óta nem történt előrelépés a vizuális akadálymentesítés terén. Talán majd most elindul valami.
Szerettem egyébként a Mintet is, ezzel kezdtem el linuxozni, nagyon sok tapasztalatot szereztem, jó volt. Mondjuk érteni most sem értek hozzá, de a használata már egyszerűbb, mint egy Windows-é. A KDE meg nagyon sokat fejlődött és látom normálisan, szép, éles minden. De nyilván ezek nem nem releváns okok a váltásra mindenkinél, ha jó lenne a szemem, pont lesz@rnám a betűkészletet meg a méretezést.
De bízok benne, hogy lesz ez jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged