Hirdetés
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Ez így teljesen érthető, szerintem biztonságos is így, akinek régebbi gépei vannak, tökéletes a karbantartott 5.4-es, ha újabb a gép, akkor érdemes PPA-ból újabbat felrakni, a
AMD PRO A10-8730B R5CPU-s Lenovo notira lehet én is újabbat rakok majd. Annyira ez sem új, de azamdgpudriver miatt talán az újabb kernel jobb rá.Egyébként most látom, hogy a fő gépre raktam rá egy beta 20.3-at a 20.1 mellé és annyira megbízhatónak ítélem az alverzió frissítést, hogy a 20.2 után mégiscsak a 20.1/20.2-t frissítem 20.3-ra, eléggé be van már ez csiszolódva, sok dolgot beleapplikáltam már, amivel ügyeskednem is kellett....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon