- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Szerintem a MINT telepítő képfájlokba hosszú ideje egy hibás Memtesk 86+ 5.01 bináris van beégetve. Nálam régi jelenség, hogy ez a verzió még a teszt elején (mindig ugyanazon pontnál) egyszerűen megáll. Nem jelez hibát, csak mintha megfagyna a gép, fail-safe és multi-core módban egyaránt. A hardver viszont jó, és más Memtest 86+ verziók is simán lefutnak. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, szinte már meg is feledkeztem róla. Mostanában viszont párszor lefagyott a gépem, ismét kellett a memtest.
Boot menüből indítva a régi jelenség fogadott, így gyorsan előkotortam egy multi-USB pendive-ot. Meglepődve azt láttam, hogy a gparted képfájlról futtatva, probléma nélkül fut az 5.01-es verzió. Kipróbáltam egy friss Clonezilla usb-s boot menüből futtatni, arról szintén.
Bár ritka, de nem egyedi az esetem, fórumokon többen jelezték az 5.01 verzióról, hogy hibátlan hardveren is lefagy. Az viszont furcsa, hogy ugyanazon verziónak egyik binárisa jól működik, míg a másik nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tesla topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Crimson Desert
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon