- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Szerintem a MINT telepítő képfájlokba hosszú ideje egy hibás Memtesk 86+ 5.01 bináris van beégetve. Nálam régi jelenség, hogy ez a verzió még a teszt elején (mindig ugyanazon pontnál) egyszerűen megáll. Nem jelez hibát, csak mintha megfagyna a gép, fail-safe és multi-core módban egyaránt. A hardver viszont jó, és más Memtest 86+ verziók is simán lefutnak. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, szinte már meg is feledkeztem róla. Mostanában viszont párszor lefagyott a gépem, ismét kellett a memtest.
Boot menüből indítva a régi jelenség fogadott, így gyorsan előkotortam egy multi-USB pendive-ot. Meglepődve azt láttam, hogy a gparted képfájlról futtatva, probléma nélkül fut az 5.01-es verzió. Kipróbáltam egy friss Clonezilla usb-s boot menüből futtatni, arról szintén.
Bár ritka, de nem egyedi az esetem, fórumokon többen jelezték az 5.01 verzióról, hogy hibátlan hardveren is lefagy. Az viszont furcsa, hogy ugyanazon verziónak egyik binárisa jól működik, míg a másik nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Trollok komolyan
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest