Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #13307 üzenetére
Erről a csoda EEEPC-ről hallottam én is, amiben ez a PowerVR VGA volt, de maga az EEEPC önmagában is elég szerencsétlen egy valami. Meg a régi SIS kártyás gépek nem szerencsések, de nem sokan használnak már ilyent. Fujitsu Amilora én is raktam Mint XFCE-t, az volt az a gép, amibe vetettem a tulajjal egy belépő SSD-t és mikor raktam volna bele, akkor pislogtam nagyot, IDE csatlakozós volt a benne lévő HDD.
Szerencse, hogy lehetett kapni Optibayt hozzá, ja és 756MB-ra tudtuk bővíteni a RAM-okat. Tán még wifi sem volt benne, madzagos nettel ment csak.
(#13306) Dhampir
Nálam szintén Legacyval hasított, ez lehet a közös "legacynk".
Remélem még jó ideig így lesz! Most már jönnek ki az UEFI only gépek, no de kit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest