Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Ez valami járvány lehet. Én is nemrég dicsekedtem, hogy a 10 éves 120 GB-os PATA Samsung HDD-m kora ellenére tökéletesen működik, erre tegnap reggel tönkrement(ráadásul a dvd írómmal sem lehet már lemezt írni, abból is vehetek újat).
Szerencsére van saját összeállítású telepítőlemezem a Mintből, de a családi digitalizált fotóalbum (kb. 800 kép) és elmentett könyvjelzőim mentek a levesbe. Kezdhetem előről a fotó szkennelést, hurrá.
A többi adatom pedig javarészt pótolhatatlan, dehát ez van. Így jár aki nem írja lemezre rendszeresen az adatait. Hiába én is ember vagyok, csak a saját hibáimból tanulok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Wuthering Waves
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsére van saját összeállítású telepítőlemezem a Mintből, de a családi digitalizált fotóalbum (kb. 800 kép) és elmentett könyvjelzőim mentek a levesbe. Kezdhetem előről a fotó szkennelést, hurrá.
A többi adatom pedig javarészt pótolhatatlan, dehát ez van. Így jár aki nem írja lemezre rendszeresen az adatait. Hiába én is ember vagyok, csak a saját hibáimból tanulok.
Rowon