- Autós kamerák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Philips LCD és LED TV-k
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
gregory91 #12929 üzenetére
Most telepítem a gyereknek az új gépét, esküszöm sokkal nehezebb telepíteni, meg mindent beállítani mint Linux-ot. Ezt halandó ember nem tudja megcsinálni.
Rejtett zugokban kell kotorászni (amit csak azért találok meg, mert tudom régebből, hogy volt ilyen), drivereket vadászni, amiről sokszor nem is lehet tudni mi micsoda, és pontosan mi az ami kell.
Szokásos nincs net, mert nincs driver a telepítésnél nevetséges... Miközben az alaplap BIOS simán felmegy netre megnézni, hogy van-e update.
Apropó, ma még nem is néztem, hogy tudja-e már a pontos időt. Nagyon nem megy neki...
Ha azzal jön valaki itt a fórumban, hogy visszamegy win-re mert az egyszerűbb, hát az nagyon el van tájolva...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest