Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Én tökéletesen értelek. Használtam LUKS és VC titkosítást én is, hasonló mezsgyén indultam el. Amíg az ablakos rendszert használtam ott először rendszerszintű TC/VC, és az archív HDD-n is.
Amióta linux van, itt csak LUKS-ot, de megmondom őszintén meguntam a sz@rakodást vele, ezen kívül eszi az erőforrást is. És volt egy nagy fegyvertény ellene még, a Kaspersky Rescue Disk nem fér hozzá ezekhez a partíciókhoz, így víruskeresés nem volt. A torrent és a LUKS egyébként sem barátok, úgy vettem észre.De......inkább a kényelem. Mára semmi ilyet nem használok itthon, van egy két privát, fényképezőről átrakott képalbum, de ezeket duplikáltam. Ha meg betörnek, majd megmérnek az Alien Bluray-ekért. Bár kötve hiszem.
Nyilván olyan gépnél, mint egy lapos, publikus helyen lévő stb, ott már más a téma, ott rendszerszintű titkosítás, ez nem is lehet vitatéma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox Series X|S
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Macska topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon