Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
nálam nincs grub menü, viszont a ppa-k eltűntek. igaz én elkúrtam az utolsó előtti lépést, pont fordítva távolítottam el a programokat, mint kellett volna, azokat távolítottam el amiket meg kellett volna hagyni
már rendbetettem, újra kellett őket csak telepíteni, de pl így sincs ppa (pl google chrome, teamviewer) de még dolgozok vele, csak a lányom lenyúlta a minecraft miatt épp...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest