Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12188 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy desktop 100x jobb, de ha menőmanóskodsz, muszáj valami mobil eszköz, igaz 2 éve csak biztonsági tartaléknak meg szórakozni vettem a HP 8570p-t, de jó ideje menőmanózom is vele, ahhoz meg ennél nincs jobb. Ezek a consumer biliműanyag csodák már szétestek volna az autóban repkedéstől.
Szerencsére nem játszom, melóra meg ez még jó ideig elég.
(#12187) Aweriot
Majd megkérdezem, hogy mit tettek fel, a Zorin megvan, részletekkel nem én foglalkoztam.
Jó lesz, ha foglalkozol mostantól velük, mivel áttérünk a hadi managelésre. Remélem tudod az milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest