- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #12189 üzenetére
Nagyon vészesetben én is elvagyok laptoppal. De mindenképpen csak kényszermegoldásként. Nekem a régi genes üzleti notik, amikről írtam is, kiesnek, mert kell az új videókódekek hardveres dokódolása (x265, VP 8-9, esetleg AV1), 2-nél több mag, olyan GPU, ami DX11-12, Vulkant is támogat, meg a proci képes izomból is 4K 60 fps-t lenyomni videóknál. Játékoknál az nekem elég, ha csak a pár évvel ezelőttig viszi a játékokat, akkor is csak low details 720p-ben, csak legyen meg a 30 fps, nagyon régi, lightosabb címekben a kb. 60 fps. Ezeket a régi genes üzleti gépek nekem nem tudják megadni, vagy mert nem támogatják ezeket, vagy erőben nem bírják el. Pedig amúgy, aki tényleg csak munkára, meg max. 1080p x264-re, böngészésre használja, meg nagyon retró játékokra (ilyen 15 évvel ezelőtti címekig bezárólag), azoknak tényleg elég lesz még jó darabig a 2-4. genes nem U-s, i5-i7 és 8-16 GB RAM. Főleg, ha nem Win10-zel, hanem Linuxszal van használva.
Amit még nem szeretek ezekben az üzleti notikban, hogy a kijelző bennük általában elég fostos, rossz minőségű TN panel, szar kontrassztal és betekintési szögekkel, és sok esetben nem is tehető beléjük FullHD normális IPS kijelző, vagy ha mégis, akkor csak horror áron. Ez azért az újabb geneseknél sokkal inkább megoldható értelmesebb pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Subaru topik
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged