-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
- SMB legyen engedélyezve a NAS-on
(( - a mintes gépen legyen telepítve a samba, ha még nincs (terminálban: sudo apt install samba, ettől egyszerűbbet nem tudok rá) ----> erre nem találtam egyértelmű infót, hogy szükséges-e, volt, akinél csak ezután indult meg a NAS felé az SMB kapcsolat. Én nemrég virtuális gépekkel szórakoztam, a kliensen külön nem volt telepítve samba, és így is elérte a szervert SMB-n ))
- ezután a Nemo-ban a NAS-t meg tudod nyitni, például smb://192.168.1.1, enter, és ha minden klappol, akkor kérni fogja a felhasználót, jelszót, munkacsoportot. Sikeres bejelentkezés után lehet bookmark-olni a mappát, és akkor oldalt is meg fog jelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest