- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Frawly #11688 üzenetére
nyilván ironikusan írtam az egyszerű felhasználót, mivel sok ilyen felhasználónak telepítettem linuxot, úgy nézem, hogy mit tudnának ők, vagy ha én nem lennék, mit tudnának kezdeni a családtagok az itthoni rendszerekkel.
Ezért írtam így, illetve még a híroldalak se említik, hogy hé barom, frissítéssel nem kapod meg ám az újdonságokat csak trükközéssel.
Uby-t meg ismerjük, én azt az oldalát bírom, amikor ő is kezdőszemüvegen nézi a dolgokat, mert ez a nagy többség, nem a hobbista, aki mindent kipróbál, utánajár, és nem nyugszik amíg meg nem találja a megoldást.
A kötözködős oldala viszont több mint érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest