Hirdetés
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennyitól nem szabad megrémülni, reggel az is szóba került, hogy a Mint hülyebiztosra van belőve, miért ne próbálna gondolkodni helyettünk hw/kernel párosításban, ha van erre opció?
Automata telepítés, még csak az kéne! Frissítésre gondoltál szerintem amúgy.
Nálam is a Spotify repo van fenn max. Ezen a gépen biztosan szűz telepítések vannak, mióta 860 EVO-t beleraktam. Desktopon majd csinálok otthon egy próbát valamikor, mert ott még csak 19.1 van fenn. Kíváncsi vagyok milyen kernelt dob fel a 19.2-re és 19.3-ra!
Szerintem értelmesebb gépek már eleve félredobják az ilyen unsigned jelölésű kernelt!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest