Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #11575 üzenetére
Én meg azt nem szeretem, ha a kezemre áll valaki!
Az, hogy hány csomag van, engem se érdekel, minimalisták nézegetik ezt, de qrvára nem sokat számít, de ha valaki 16GB mellett is aggódik, ha 1000+ csomag van fenn......mert amúgy mit számít? Csak videátor szerint töltődik be minden, amit nem is használ a rendszer, nem ártott volna idiótaságok mesélése helyett a kernel működésére is időt szánnia!
(szerinte 200-500MB-ot is betölt egy nyomtató driver Ubuntuknál, ha nincs nyomtató, akkor is)
(#11576) zizidor
Nekem friss felrakás után a 19.2 is 5.x.x kernelt használt, mivel soha nem raktam fel kézzel kernelt, így amit látsz, az van és frissül. Olvastam olyat, hogy 4.x.x kernellel ment fel valakinek, de részletek nem voltak tiszták, így aztán....
ez van most:
ubyegon@ubyLMCin192HP:~$ inxi -Fxxx
System:
Host: ubyLMCin192HP Kernel: 5.0.0-37-generic x86_64 bits: 64 compiler: gcc
v: 7.4.0 Desktop: Cinnamon 4.2.4 wm: muffin 4.2.2 dm: LightDM 1.26.0
Distro: Linux Mint 19.2 Tina base: Ubuntu 18.04 bionic
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest