Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- SSD kibeszélő
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Hoppa! Jól emlékeztem, hogy hajnalban olvastam valahol, de ezek szerint nem fogott még ennyire sem az agyam, mint most!
Köszi!
Sosem érdekelnek ezek a beta kiadások......de tényleg nem! Ettől függetlenül az összeset felrakom szinte akaratlanul és többnyire azt használom utána két évig, bár közben azért csúsztatással átállok a következő bétából frissítettre.Negyed éve nem raktam fel semmit, teszek egy próbát ezzel, hátha sikerrel járok.....
Egyébként én jobban szeretem az egyik hivatalos tükörről leszedni. Persze Ír legyen, ha már Mint....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minecraft
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- PC játékok egyben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sosem érdekelnek ezek a beta kiadások......de tényleg nem! Ettől függetlenül az összeset felrakom szinte akaratlanul és többnyire azt használom utána két évig, bár közben azért csúsztatással átállok a következő bétából frissítettre.
Rowon