Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Hoppa! Jól emlékeztem, hogy hajnalban olvastam valahol, de ezek szerint nem fogott még ennyire sem az agyam, mint most!
Köszi!
Sosem érdekelnek ezek a beta kiadások......de tényleg nem! Ettől függetlenül az összeset felrakom szinte akaratlanul és többnyire azt használom utána két évig, bár közben azért csúsztatással átállok a következő bétából frissítettre.Negyed éve nem raktam fel semmit, teszek egy próbát ezzel, hátha sikerrel járok.....
Egyébként én jobban szeretem az egyik hivatalos tükörről leszedni. Persze Ír legyen, ha már Mint....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sosem érdekelnek ezek a beta kiadások......de tényleg nem! Ettől függetlenül az összeset felrakom szinte akaratlanul és többnyire azt használom utána két évig, bár közben azért csúsztatással átállok a következő bétából frissítettre.
Rowon