Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Hoppa! Jól emlékeztem, hogy hajnalban olvastam valahol, de ezek szerint nem fogott még ennyire sem az agyam, mint most!
Köszi!
Sosem érdekelnek ezek a beta kiadások......de tényleg nem! Ettől függetlenül az összeset felrakom szinte akaratlanul és többnyire azt használom utána két évig, bár közben azért csúsztatással átállok a következő bétából frissítettre.Negyed éve nem raktam fel semmit, teszek egy próbát ezzel, hátha sikerrel járok.....
Egyébként én jobban szeretem az egyik hivatalos tükörről leszedni. Persze Ír legyen, ha már Mint....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Metal topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sosem érdekelnek ezek a beta kiadások......de tényleg nem! Ettől függetlenül az összeset felrakom szinte akaratlanul és többnyire azt használom utána két évig, bár közben azért csúsztatással átállok a következő bétából frissítettre.
Rowon