Hirdetés
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Két fő probléma: két réteg van, az átlag mint én akinek volt egy kapcsolata és felrakta az XP és utána a 7 verziót és csak tologatnom kellett az adatokat egyik helyről a másikba ha biztonsági mentést csináltam és a másik réteg ahová Ti tartoztok akik egy magasabb szinten használjátok. A rengeteg szakkifejezésre nem lehet 3 nap alatt felkészülni, ezért kellene egy olyan verzió amit ha letölt valaki akkor minden be van állítva, de erre írtam hogy ilyen miért nincs pedig a Műszaki E tudna a hallgatók által készíteni ingyen. Elromlott a telefonom: új telefon, email cím és jelszó ez az angol kifejezés még nekem is megy tovább lépek nyelv kiválasztás, innentől minden magyarul Wi-Fi beállítás, a készüléket a régi telefon, új készülék vagy a tablet alapján akarom használni, mikor kiválasztottam tovább opció, elmegyek vacsorázni és mire a kaja megvan a telefon működik. Egy ilyen fejlesztés nincs az említett okok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BestBuy topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Pánik a memóriapiacon
- Fotók, videók mobillal
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon