Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Igaz felraktam az okos otthonos topicba is... de rájöttem hogy ez inkább linuxos kérdés mint smart home-os
Linux mintre probalom feltelepíteni a Node-red ez.
A mosquitto miután az openssh-t felraktam felment szépen. Leteszteltem... működik!Node-red hez a Nodejs "elvileg"felmegy. ellenőrizve a verziószámot megtalálja 11. valahányat ír.
Utánna npm az is felmegy verziószamot ellenőrizve megtalálja 6. valahány..Utána node-red települ, de már telepítés közbe kidob error meg warning sorokat, meg vagy 60 soron keresztül hogy nem települ mert "ez függ ettől"
Telepítés befejezve inditanám, semmi!3 leírást is végigcsináltam ... de nem megy.
Van valami buktatója? vagy ???
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon