Hirdetés
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Igaz felraktam az okos otthonos topicba is... de rájöttem hogy ez inkább linuxos kérdés mint smart home-os
Linux mintre probalom feltelepíteni a Node-red ez.
A mosquitto miután az openssh-t felraktam felment szépen. Leteszteltem... működik!Node-red hez a Nodejs "elvileg"felmegy. ellenőrizve a verziószámot megtalálja 11. valahányat ír.
Utánna npm az is felmegy verziószamot ellenőrizve megtalálja 6. valahány..Utána node-red települ, de már telepítés közbe kidob error meg warning sorokat, meg vagy 60 soron keresztül hogy nem települ mert "ez függ ettől"
Telepítés befejezve inditanám, semmi!3 leírást is végigcsináltam ... de nem megy.
Van valami buktatója? vagy ???
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest