- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
SwissAirplan #12058 üzenetére
OK, azt lehagytam (feltételeztem, hogy evidens, bocsánat), hogy a log file-ok hol vannak:
/var/log
Azaz egy "sudo cat /var/log/vsftpd.log" kellett volna, az útvonal nélkül csak akkor működik, ha a /var/log mappában vagy éppen.
De most feldobtam egy Teamviewer-t, ha szükséges, megbeszélhetjük.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
SwissAirplan #12043 üzenetére
Érdemes lenne a log file-t megnézni, hogy az mit mond. Ezzel is szívtam, mert valamelyik beállítás totál elcseszte a log-olást, valamint nekem úgy tűnt, hogy ha már korábban létrehozásra került a /var/log/vsftpd.log file, akkor nem írja felül (?)...
Valamint a tűzfalon engedélyeztem teszt erejéig a következőket:
portok: 44000-44100 (passive FTP), 20-21 (active FTP)
Terminálban:
sudo ufw allow 20:21/tcp
sudo ufw allow 44000:44100/tcpAktuális FTP konfiguráció: katt
Bármilyen változtatásnál én úgy csináltam, hogy előbb módosítottam a konfig file-t, töröltem a log file-t, majd ezután újraindítottam a vsftpd-t:
sudo service vsftpd restart
Log file megtekintés:
sudo cat vsftpd.log
Ebben látnod kellene, ha valami gáz van.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
SwissAirplan #11999 üzenetére
Na... Közben kutakodtam még, és arra jutottam, hogy a problémák fő okozói a mindenféle SSL beállítások, ezzel akkor szembesültem, miután egy újraindítást követően az ftp szerver nem akart elindulni. Kivettem minden SSL-re vonatkozó beállítást, nem gondolom, hogy egy csak helyi hálózaton futtatott szerveren szükséges lenne...
Ezen kívül létre kell hozni egy ftp felhasználót az ftp szerver gépen, pl. kamera01, a mentés is e felhasználó home mappájába kerül (/home/kamera01/).
Aktuális FTP konfiguráció nálam: katt
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
SwissAirplan #11997 üzenetére
Oda is írja, hogy mi a baj, 530-as hiba. Csekkold le a konfig file-t (SSL-re vonatkozó beállítások), hogy minden rendben van-e.
Nálam ez van: katt
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
SwissAirplan #11984 üzenetére
És mi a hiba? Nem tudjuk kitalálni helyetted, kérlek, mindig írd be PONTOSAN, hogy mit látsz.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
SwissAirplan #11983 üzenetére
Nekem az ufw állítgatás nélkül ment, igaz, csak localhost-on próbáltam. Ufw-t amúgy szerintem nem szükséges piszkálni, ha router mögött vagy és az FTP nincs kiengedve a netre.
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan #11983 üzenetére
Ufv aktivalva ... elvileg minden telepitve, megcsináltam a usertaz unix- ot ( többször is.... macskakörömmel is... anélkül is...)
Ftp localhost... kidobja hogy conecting.... name.... gondolom a beadott usernevet kell beirni... de hibával leáll... kicsit meg youtubozok holnap meg olvasok... aztán ha nem sikerül akkor rádirnék.. -
NeoPampalini
senior tag
válasz
SwissAirplan #11981 üzenetére
Mivel nincs GUI, így igen, szövegszerkesztős megoldás lesz.
Itt találtam egy részletes leírást, igaz, Ubuntuhoz, de Mint-en tök ugyanez. A konfigurálás a "Step 2" résztől indul (előtte a telepítés, tűzfal beállítások vannak).
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
SwissAirplan #11978 üzenetére
Az FTP szerveren hozz létre egy felhasználót, pl. camera01, adj neki jelszót, és ezt állítsd be a kamerán. Ha nem megy, akkor nézd meg az FTP szerver log-ot, hogy mit mond.
-
sonar
addikt
válasz
SwissAirplan #11972 üzenetére
Akad egypár.
Én ezeket ismerem: vsftpd, Pure-FTPd -
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan #11939 üzenetére
Mondjuk nem mintha tudnám telepiteni!
A linkelt oldal kinai.. a leirás azt irja keresd meg a letöltést.. Köszimég a google se tudta leforditani..
parancssorból meg nem települ -
Frawly
veterán
válasz
SwissAirplan #11877 üzenetére
Esetleg ha egyik ajánlott alternatíva sem működik, akkor az OBS-t is megpróbálhatod.
-
growler
őstag
válasz
Akkor én is mondok egyet.
SimpleScreenRecorder -
Cyrin
addikt
válasz
Vokoscreen is egy lehetőség,
-
válasz
Szia!
Ritkán a
gtk-recordmydesktop
-ot szoktam használni, nagyon egyszerű és Cinnamonnal jól működött eddig. Ne tévesszen meg, hogy ha rákeresel, elvisz a honlapjára, ahol látszik, hogy régen abbahagyták a fejlesztését, mert a tárolóban a bionic verzió van fenn és az Ubuntu oldalán is látszik, hogy minden verzióhoz kiadják.A másik a Kazam, ez is fenn van a Mint (bionic) tárolóban, ezt régebben használtam, egyszerű ez is, de nem tudom most hogyan futna a gépen. Szerintem az elsőt próbáld ki először.
-
válasz
SwissAirplan #11314 üzenetére
Ok okozati összefüggés. Ha beteszed a konfig fájlba azt a két sort, elmented, majd újraindítod a vsftpd szervízt, máris elkezd naplózni abba a fájlba. Aztán ha rájöttél mi a gond, kiveszed ezt a két bejegyzést, hogy felesleges ne naplózzon.
A könyvtár jogosultságait megnézted? Ki a tulajdonosa, milyen jogokkal bír?
Azt is írtad, hogy a linux userrel simán beenged, és működik az írás. Nem lenne egyszerűbb, ha készítesz egy webcam user-t, és a programjával a home mappájába tolod fel a képeket?
-
válasz
SwissAirplan #11310 üzenetére
Újratelepítés nem segít, nem azért nem működik, hanem valami még el van konfigolva. Pl. annak az /srv/ftp könyvtárnak mik a jogosultságai?
A részletesebb naplózást be kell kapcsolni:
xferlog_std_format=YES
log_ftp_protocol=YESA /var/log/vsftpd.log mellet lesz egy /var/log/xferlog is.
-
válasz
SwissAirplan #11307 üzenetére
És miután elmentetted, megvolt az újraindítás?
-
válasz
SwissAirplan #11305 üzenetére
Szerintem az /srv/ftp lesz az. Készíts bele egy teszt könyvtárat fájlkezelővel, és nézd meg, hogy megjelenik-e ftp-n kapcsolódva.
A konfig fájlt legközelebb ne ide, hanem valami online szövegmegosztóba tedd fel. Amúgy meg
# Uncomment this to enable any form of FTP write command.
#write_enable=YES
Nincs engedélyezve az írás. Vedd ki előle a # jelet, mentsd el és indítsd újra a vsftpd-t (vagy az egész gépet) -
válasz
SwissAirplan #11303 üzenetére
Nem azért ellenkezik az ftp mert hibás, hanem mert valamiért tls-es titkosítással akar kapcsolatot létrehozni, de amúgy simán beenged ahogy a következő kép is mutatja. És visszaérkeztünk oda, hogy a konfigot jól állítottad be write_enable=YES? A vsftpd napló mit ír miért nem engedte a könyvtár létrehozását?
Létezik a /var/ftp/ könyvtár(lehet mint alatt máshol van)? A jogosultságai rendben vannak? Ugyanakkor a anon_root=/srv/ftp paraméterrel a konfig fájlban át is rakhatod máshova az anonymous felhasználó "gyökér"könyvtárát. -
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan #11301 üzenetére
Az előző hsz egy kicsit keszekusza lett ugyhogy sorba veszem a gondolataimat.
Tehátwebböngészőből elérem az FTP-t
azonos hálózaton lévő gépről FileZilla-n keresztül hibát dob
szerintem az anonym bejelentkezés ellen hadakozik
és a kamera szintén panaszkodik
Az FTP Mode-ot akár PORT ra rakom akár PASV ra..
ezért jutottam arra hogy lehet kéne neki felhasználót állítani -
válasz
SwissAirplan #11301 üzenetére
Első körben ne ezzel a WEB-es felülettel próbáld, hanem egy igazi ftp programmal. Már csak azért is mert az kiírja mi miért nem sikerült. (Plusz a vsftpd naploit is átnézheted, hogy minden oké-e, vagy hogy ő miért nem engedett be valakit.
Nincs "felhasználói lista". A linux-on létrehozott felhasználókat engedi be. Azzal a listával csak azt tudod szabályozni, hogy melyik linux user-t engedje be/vagy ne.
-
válasz
SwissAirplan #11296 üzenetére
nem állitok be semmi "juzert" akkor a kamera hogy éri el a szervert?
Az attól függ hogyan konfigoltad. Ha a konfigodban engedélyezve van az anonymous elérés, akkor nem kell user pass, ill. bármit elfogad. De be lehet állítani úgy is, hogy a helyi felhasználókat engedje csak be. Ekkor kell a hozzájuk tartozó user/pass páros.Nem, a 21-es porton kell kapcsolódni hozzá. A 20-as portra is szükség van az aktív kapcsolat felépítéséhez, de a kapcsolódás a 21-es portra történik. Ez csak azt biztosítja, hogy ne csak passive, hanem active kapcsolat is felépülhessen a kliens és a szerver között. Ez az a bizonyos "ftp mode", hogy hogyan próbáljon kapcsolódni.
A link inkább a konfigurálására példa, és Fedora alatt született. Ettől föggetlenül a konfig fájl opciói ugyanazok.
Ugye sudo-val próbáltad szerkeszteni? -
törölt tag
válasz
SwissAirplan #11297 üzenetére
A dnf az Fedora-s csomagkezelő. Mint-en nem működik.
Ezzel kéne: sudo apt install -
válasz
SwissAirplan #11259 üzenetére
-
Sonja
nagyúr
válasz
SwissAirplan #11257 üzenetére
-
lev258
veterán
válasz
SwissAirplan #10967 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak a szolgáltatói dobozon túl tudod szétosztani (az IP ott már nem releváns), viszont így minden készüléken ugyanaz fog menni. Ha előbb szeded szét, akkor nem lesz, ami dekódolja.
-
Frawly
veterán
válasz
SwissAirplan #10967 üzenetére
Nem értek az IP tv-hez, de ehhez nem kell szerintem szerver. Elég, ha a tévék routerre kapcsolódnak, NAT-olt helyi hálón. Ilyenkor az tévés cég csak a router IP-jét látja, azt nem hogy az amögött lévő belső hálózatban melyik gép, tévé van épp mögötte. De majd kijavítanak a haladóbbak, ha nem így lenne.
-
sonar
addikt
válasz
SwissAirplan #10614 üzenetére
Ezt próbáld meg: Teamviewerben egy Extras (balra fent) -> Options -> General: Start TeamViewer with system
-
Frawly
veterán
válasz
SwissAirplan #10475 üzenetére
Teljesen jó ez így. Ezt írtam én is, GUI alól kell indítani, és akkor nem lövődik ki a terminál bezárásával.
-
Frawly
veterán
válasz
SwissAirplan #10445 üzenetére
Ez az adott progitól függ. Ha csak terminálban indítod, akkor a terminál kilövése után leáll. De ha pl. exec proginév formában futtatod, akkor nem, illetve vannak egyes progik, amiket terminálból lehet demonizálni, pl. az ntpd a -d kapcsolóval deamonként fut, vagy pl. a compton kompozitor a -b kapcsolóval meghívva.
Esetleg grafikus felületről indítani őket futtatással. Erre szokott lenni külön futtató app, mint a Windows Start Menüjében is van, ahol csak futtatod azt, amit terminálban is futtatnál, és futva marad, mivel nincs terminál közbeiktatva, nem lép ki.
A másik megoldás, hogy systemd service-ként demonizálni, de ezt is támogatnia kell az alkalmazásnak. Illetve erre létezik valami hack is, ha szükséged van rá, előkeresem neked.
Ezeket a a Domoticz, Mosquitto, Node-red alkalmazásokat soha nem használtam, így nem tudom hogyan demonizálhatók.
-
Necronom
senior tag
válasz
SwissAirplan #10449 üzenetére
Sot azt is megertem, hogy igy lehet tanulni, hogy le van irva minden paracssorosan, ami tokre jo
Node igy nehez atcsabitani oreg rokakat mint en
Foleg amikor valamit meg szeretnek oldani, ami amugy meg tetszos is lenne, sot kesobb lehet erdekelne a hogyanja is, de igy csak nekem elmegy a kedvem
Biztosan lehetne batch fileoket irni a telepitesre, a webrol meg tolthessuk mar le azokat, aztan hagy szokja
Mennyivel boldogabbak lennenek sokan
Aztan akit erdekel majd megnezi mi van benne es "jojo de mitol megy" -
Necronom
senior tag
válasz
SwissAirplan #10449 üzenetére
teny, hogy gozom se nincs mit kel irni, de amikor le van irva mit kell irni es akkor sem jo, az picit elveszi az ember kedvet
igy jartam a Kodival, siman elegendo lett volna szamomra media szervernek, de nem ment, ahogy egy egyszeru filemegoszas sem -
Necronom
senior tag
válasz
Nos vegre sikerult odaig eljussak, hogy majnem megy a filemegosztas
Telepitettem az SMB/Cif, majd kert egy ujrainditast es aztan eltunt a rendszer....jelenleg itt tartok
Ma mar vagy 3x telepitettem ujat, egyelore picit elment a kedvem attol, hogy ez ennyire bonyisnak tunik nekem, aki winfosrol jott..
Hasznalni szuper meg minden, bongeszgetni, filmet lejatszani - erre amugy hogyan tehetnek fel OMV?
Picit nekem azert meg "koros dolog" a sok gepeles, probaltam a Kodit feltenni, de az sem ment...
Ha ez minden Linuxon ilyen, hogy nincs egy telepitoje amit elindithatok, tartok tole nekem mar nem lesz ennyi turelmem mint az ittlakoknakMost megprobalom az OMV-t feltenni csak ugy egymagaban, aztan meglatjuk mik lesznek...
-
lev258
veterán
válasz
[link]
Kiindulásnak jó lesz, aztán utána lehet olvasni. Vannak még további lehetőségek is. -
sonar
addikt
válasz
SwissAirplan #10438 üzenetére
Leszedtem egy másikat
legalább egy verziót irnál már bele a hsz-edbe.
screen-t tudom ajánlani, ha úgymond háttérben akarsz vmit futtatni. (talán még vmelyik blogomban irtam is róla) Másik, hogy service-t kreálsz belőle és a systemd-re bízod a sorsát. Ez utóbbi magyarázatába inkább nem kezdenék bele, mert ezt az egész node-red-et nem ismerem nagyon
-
Frawly
veterán
válasz
SwissAirplan #10433 üzenetére
Szerk.: dupla.
-
Frawly
veterán
válasz
SwissAirplan #10433 üzenetére
Az MQTT-t nem ismerem, de ha minden eszközöd azt támogatja, akkor nem szabad váltani, mert sok eszköznél már jelentős költségtényező. A legtöbb netes írás a Mosquittot ajánlja hozzá, ha azzal megy, azzal kell használni.
A net alapú megoldásoknak igazából csak egy hátránya van: ha épp nincs a lakásban net, akkor nem éred el az okoseszközöket. Meg úgy a netre kimegy a tevékenységed, de nem hinném, hogy valaki az okoseszközök alapján figyelne meg.
-
Frawly
veterán
válasz
SwissAirplan #10430 üzenetére
Legalább akkor tisztáztuk az alapfelállást. Smart home szervert akarsz. Mehetünk tovább világos látásmóddal, arra a pontra, hogy milyen smart eszközeid vannak, azok milyen protokollokat támogatnak, Google, Amazon Alexa, IFTTT, vagy mi a tök.
Mondjuk a smart home dolgokhoz nem annyira értek, de nem árt tisztába tenni a dologkat, mert aki viszont otthon van a témában, az látni fogja azonnal mit akarsz, könnyebben ajánl neked Linuxra megoldást.
Ha nagyon egységes eszközparkod van, pl. minden smart eszköz támogatja ugyanazt a protokollt, akkor sokszor saját szerver sem kell, elég felhős-webes felületen menedzselni a dolgokat.
-
Frawly
veterán
válasz
SwissAirplan #10425 üzenetére
Rosszul állsz hozzá. Próbálsz kétségbeesetten mindenfélét, de nem tudod igazából mit akarsz. Most tegyünk félre mindenféle TeamViewert domoticz-franctudjamicsodát, Node-bullshitet. Pontosan mit is akarsz a géptől? Távoli asztalt akarsz windowsos gép felé? Vagy routert akarsz állítgatni? Vagy mit?
Ezt kéne előbb tisztába tenni, és a későbbiekben akkor ehhez a célhoz segítünk natív linuxos eszközt választani, amit könnyű telepíteni és működik is, és nem kell bonyolult leírásokkal fetrengeni napokon át.
Ha pl. csak SSH kapcsolatot akarsz, hogy terminálban kapcsolódj, ahhoz csak elég, ha a telepíted az OpenSSH-t, amit meg is tettél, és a másik gépről belépsz terminálon keresztül ssh IP:port paranncsal. Nem kell semmilyen Node-izé, meg Putty.
-
sonar
addikt
válasz
Nézd, igazából számomra sose derült ki igazán, hogy mi a gond (LOG, error message..) és az sem, hogy melyik tutoriált akartad végigcsinálni.
De most már mond el, hogy mit szeretnél, ha lesz időm holnap megnézem egy virtual gépen
-
lev258
veterán
válasz
Úgy érzem, leginkább azért szenvedsz, mert mindenfélét meg akarsz csinálni úgy, hogy nem tudod, mit csinálsz. Meg kellene állni egy kicsit és átgondolni a dolgokat. Nemcsak a parancsokat, hanem a látásmódodat, hozzáállásodat is.
growler: Megnéztem és letöltöttem a tömörített állományt. Nincs is dev-... mappa. Van viszont sok más. -
growler
őstag
válasz
Kérdés az, hogy melyik személyes könyvtáradba töltötted le ezt a
"dev-domoticz" nevű fájlt.
Tételezzük fel, hogy a "Letöltések" könyvtárba.
cd ~/Letöltések
enter
ls
enter
Ha ekkor kiírja : dev-domoticz (meg ha vannak más fájlok a Letöltések könyvtárban,
azokat is) - akkor jó helyen jársz ! - Kiadhatod a telepítésre vonatkozó parancsot.Egyébként pedig sokkal egyszerűbb és gyorsabb egy rendszert mentésből
visszaállítani, mint újratelepíteni ! [link] -
sonar
addikt
válasz
SwissAirplan #10423 üzenetére
Szánjál kérlek pár percet a gondolkodásra meg a megfogalmazásra, a problémád korrekt leírására, különben csak digitális hulladékot gyártasz.
Ez nem az irodalom óra, hogy a mit "gondót a köttő"-t játszunk (jelen esetben költő helyett a fórumozó) -
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan #10422 üzenetére
SwissAirplan
(kvázi-tag)
Megvan a szenvedésem oka... de a miértje még nincsen!
Tegnap óta szenvedtem nem bírtam feltenni a Node-red-et!
Mosquitto felment szépen de a Node nem akart! Ma megelégeltem... újratelepítettem a Mint-et.Telepítem a Node-t simán felmegy... Belépek böngészőből.. minden működik!
Ölömbodottág
Na akkor gyerünk tovább.
Telepítem a Mosquitto-t, elsőre felmegy, letesztelem két PUTTY ablakkal minden szuper na gondoltam akkor gyakorolgassuk azt az MQTT dolgot a Node-ba, a böngészőbe aktív volt még az ablak, gondoltam lefrissítem.
Nem megy
A webhely nem elérhető
A Node-red et az eredeti gyári leírás alapján telepítettem
a Mosquitto-t pedig [ez alapján a leírás alapján]Lehet hogy a mosquitto kiütötte a Node-t?
"node-red" paranccsal újraindítottam a Node-t most fut mind a kettő... de ez vajon így is marad? -
lev258
veterán
válasz
SwissAirplan #10419 üzenetére
Ott keresd, ahová a Terminálod mutat (több sorban is jelzi).
-
lev258
veterán
válasz
SwissAirplan #10416 üzenetére
Nem értek hozzá, de nem lehet, hogy mindent a /home-odba tett, nem rendszerszinten történt a dolog? Nézd meg, az említett helyen van-e futtatható állományod, onnan tudsz-e indítani programot.
Kapsz egy másik linket, más a vége. -
lev258
veterán
válasz
SwissAirplan #10414 üzenetére
Konkrét hibaüzenetek nélkül nehéz lesz. Ezt találtam.
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan #10412 üzenetére
ŐŐŐŐ OpenSSH hiány... Mea Culpa
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan #10337 üzenetére
Kiöszönöm!
Tökéletes, úgy ahogy írtad.. de kb 40 szer eljátszottam vele mire rájöttem hogyha kapcsos zárójelet is írom a jelszóhoz akkor azt is kell írni! -
NeoPampalini
senior tag
válasz
SwissAirplan #10335 üzenetére
Talán ez, terminálban:
sudo teamviewer passwd [password]
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
SwissAirplan #9977 üzenetére
Képernyő nem kell rá, ha be tudsz lépni a rendszerbe, akkor a:
sudo teamviewer passwd JELSZÓ
paranccsal tudsz jelszót változtatni.
-
sonar
addikt
válasz
SwissAirplan #9608 üzenetére
Bírom hogy - expressvpn disconnect- szépen bont a szerver, utánna bont a net is, ámde 2 másodberc mulva visszalép a netre!
Jó eséllyel azért mert előtte is volt net az interface-n. A disconnect szerintem csak a VPN kapcsolatot bontja.
(esetleg a routingot állitja vissza) Ha a netet akarod eltüntetni ahhoz ismerni kell a hálózati topológiát.
(paraszt módszer, hogy kiveszed a gatewayt)A másij kérdésem hogy a gépen nem tervezek hagyni monitort meg billentyűzetet!
Mit javasoltok távoli elérésre és fájlátvitelre?
TeamViewer és valamien SMB?
file átvitelre egyérteleműen samba az egyik legkényelmesebb. De ha van ssh server akkor akár SFTP is lehet.
TeamViewert csak akkor javasolnám ha LAN-on kívűlről kell elérni. LAN-on belül inkább xrdp, xdmcp, (vagy vnc, bár én ezt speciel nagyon nem szeretem, mert kényelmetlen a használata ha a távoli gép felbontása eltérő) -
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan #9608 üzenetére
Puttyi val megvagyok! ez rendben.
Szerintem a Deluge-t lecserélem transmissionra, de ezt még nem tudom!Viszont ami a gondom hogy a monitort nem ismeri fel.... "alaplapi videokártya" megy a gépen és nem ismeri fel!
Kerestem az illesztőprogramot de nem jelez hibát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Dark Souls sorozat
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest