Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPad topik
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
scabiosa82 #10299 üzenetére
Teljesen megértelek. Az x265/heic szerintem is nagyon jó formátum. Ha van, érdemes használni. Viszont azzal nem értek egyet, hogy a frissessége nem érdekel. Én az írásaidból azt veszem le, hogy igen gyakran rá leszel szorulva frissebb verziókra, már csak az iPhone miatt is, szerintem érdekeljen. Érdekel az téged, legfeljebb még nem tudsz róla
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Steam topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest