Keresés

Aktív témák

• proximus

senior tag

válasz Bally #1 üzenetére

''Sajnos a game-nek nincs linux verziója'' No ezzel azért én vitatkoznék.:)
    [L]http://icculus.org/news/news.php?id=1846[/L]
    ''a display-t nem bírta telepíteni'' Ezt meg tessék fönntartással kezelni, mert ez többnyire tényleg csak ''fel nem ismerés'', és nem arról van szó, hogy nem állítható be a ''cuccos'' mondjuk kézzel.
    ''kérdésem: hogyan lehetne szöveges módban vga-t és monitort telepíteni?''
    No erre meg már konkrétan is lehet válaszolni:) :sax2 -ben próbálkozz először is, ha még nem tetted volna meg. Ha a vidkari drivere okozná a gondot, akkor válassz konrét gyártó helyett vesa -t, ami egy képmejelenítési szabvány, és illik minden vidkarinak tudni. Ja, ez még nem fog 3D -t adni, bár a többi listából választható sem.:) (ehez le kell tölteni a gyártótól a bináris ''mindent tudó'' drivert)
    ''Most töltöm az UHU 1.1.1.-est, ezzel már felismeri őket?'' Van rá esély, de ez általában véve is igaz, hogy ha új eszközzel rendelkezel, akkor esetleg várni kell a (kiforrott) drivertámogatásra. Ha meg eléggé ismeretlen holmi -t kellene beüzemelni(pl. régebbi monitoroknál látni sok ilyet), akkor nem valószínű hogy egy mostani rendszerben hirtelen megjelenik hozzá a ''támogatás''.:) Ebben az esetben készülj fel konfig-fájl szerkesztgetésre.:) Jó, OK, nemkell megilyedni, majd segítek.:D
    ''jól tudom, hogy a Suse 9 már nem legális iso-ban?'' Szó sincs ilyenről(vagy lemaradtam valamiről?:) ), csak a SuSe maga nem bocsájtja rendelkezésre az ISO-kat, de attól még nyugodtan lehet másolgatni.

Aktív témák