- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Testre szabható, de nekem az is kell, hogy valamennyire programozható legyen, pl. browser/window signalok esetén ezt vagy azt csináljon, adhassak hozzá saját parancsokat stb.
Például: nekem most meg van csinálva, hogy az itcafe cikk elolvasása után ha rákattintok a hozzászólások linkre, akkor automatikusan a logout domainre irányít, mert azon vagyok bejelentkezve és jobban is tetszik a színséma (jobb olvasni). Vagy: megyek egy domainre, akkor irányítson automatikusan egy másik domainre (pl. mobil verzió). Vagy: egyedi parancsokat tudjak hozzáadni, amik ezt vagy azt csinálnak. Vagy url string manipuláció ilyen-olyan okból. Vagy userstyle-okat tudjak ki-be kapcsolgatni paranccsal vagy billentyű-kombóval. Vagy jobb klikkelek egy szóra és lefut egy google translate cli a háttérben, majd a böngészőben visszajön az eredmény (shell output). És még sorolhatnám az olyan dolgokat, amikhez mondjuk egy Firefoxban már külön addonokat kellett volna telepíteni, egy ilyen micro browser esetén meg akár pár sornyi kóddal beépíthető egy funkció.
Firefox+Vimperator kombó tudott ilyesmiket, de tapasztaltam (luakit esetén), hogy mennyivel egyszerűbb az egész, ha egy böngészőt eleve így terveznek és biztosítanak hozzá egy "interfészt".
quotebrowser nem tud ilyesmit, ha jól tudom, bár rá kellene néznem újra, mert elég aktívan fejlesztik. Viszont közel sem annyira lightweight, mint kellene (lehet, hogy a Qt miatt. ).
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- i5-ös félkonfig
- i3-as félkonfig (Win11 kompatibilis)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest