- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Akkor én hozzátok képest barbár vagyok.
Nálam az a lényeg a könyvnél, hogy minél kényelmesebben kinyerjem belőle az információt. Nagyrészt szórakoztató irodalmat olvasok könyvből, és csak azt figyelem, hogy maga a tartalom legyen az élmény. Egyébként a villanyolvasón elég kényelmes, hogy bármikor állíthatom a szöveget, pl. a betűtípust, a méretet, a sortávolságot, sorközt, a betűvastagságot stb., plusz gyenge fénynél / sötétben is olvashatok külső lámpaforrás nélkül inverz módban is.Másrészt nagyon kevés könyv van, amit 1-nél többször elolvasnék... 1000-ből talán 1. Olyan sok könyv van már csak abban a szűk témakörben is ami engem érdekel, hogy ha hetente elolvasnék két könyvet, akkor se végeznék minddel életem végéig. Ezért nem is látom értelmét, hogy gyűjtögessem őket polcon/saját könyvtárban, mert kiolvasás után valszeg már soha többé nem nyúlnék hozzájuk.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest