- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- iPad topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w #96849 üzenetére
Dehogy vezettem félre, amit kiemeltél az is a kimenetben volt, de azt is bemásoltam, ami a rossz alignálásra utalt meg ezt is: hybrid MBR and corrupt GPT.
Amit végkövetkeztetésként mindketten leírtunk, hogy újra kell inicializálni, az milyen károkat okozna? Vagy az, hogy inkább particionálja két darabba? Nem olvastad el az egész thread-et sajnos, ezért marhaságot írsz ezzel, hogy komoly károkat okoz, amit javasoltam. Legalább kétszer említettem, hogy a GPT-nek nem okoz gondot a 2TB-nál nagyobb partició méret!
Max az lehetne a félrevezetés, hogy ha jó lesz az alignálás az inicializálás után, akkor felesleges lehet a kétfelé particionálás, de mivel mindig jobb, ha egy meghajtó nem egyetlen partició, így ez semmilyen kárt nem okozhat. Inkább előnyt.
...particionáló programmal újra inicializálnád GPT sémára, utána pedig kétfelé particionálnád
Ennyi volt a lényeg. Hol van ebben a komoly károkozás lehetősége?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest