- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gregory91
üzenetére
olyan alkalmazhatóságot nem találtam mint a xfce-ben van : Az xfce startmenüjéből kb 2 kattintással indíthatóak el az alkalmazások(egér rámutatással el navigálsz oda
Túl erősen nem kereshetted, az tény!
Cinanmonban már ezer éve így van. Gyanítom a Mate felületen is, bár ott régebben a default Menüt mindig lecserélték a rutinosabbak, nem ismerem túlzottan. Így látatlanba is elhiheted, hogy nem az XFCE a legkomfortosabb DE, viszont ez pont olyan, hogy aki először valamelyikkel megbarátkozott, annak az a legtutibb. Nekem is bizonygathatták évek során, hogy a KDE milyen tuti, ha először a Cinnamon fogott meg. Én meg azt használom lassan 8 éve. De ha nem lenne, simán meg tudnám szokni bármelyik DE-t, mert azért kipróbáltam az összeset és Windows használók számára elképzelhetetlen, mennyire rugalmasan kezelhető mindegyik felület és mennyire átalakítható saját kedvünkre.a man programnev is elég lehet akár.
Azért ezt totál laikus kezdőnek én nem tudnám javasolni, kb 1 óra alatt rakná vissza minden Wines a régi OS-t, ha a manualokból kéne használnia a programokat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Cinanmonban már ezer éve így van. Gyanítom a Mate felületen is, bár ott régebben a default Menüt mindig lecserélték a rutinosabbak, nem ismerem túlzottan. Így látatlanba is elhiheted, hogy nem az XFCE a legkomfortosabb DE, viszont ez pont olyan, hogy aki először valamelyikkel megbarátkozott, annak az a legtutibb. Nekem is bizonygathatták évek során, hogy a KDE milyen tuti, ha először a Cinnamon fogott meg. Én meg azt használom lassan 8 éve. De ha nem lenne, simán meg tudnám szokni bármelyik DE-t, mert azért kipróbáltam az összeset és Windows használók számára elképzelhetetlen, mennyire rugalmasan kezelhető mindegyik felület és mennyire átalakítható saját kedvünkre.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
CPT.Pirk