-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #44399 üzenetére
Az ubuntura telepítés nem a cinnamon megerőszakolása. Ezzel akár azt is mondhattad volna, hogy nem méltó a Mint és az Ubuntu az XFCE-hez, KDE-hez, Gnome-hoz mert a debianra előbb jelent meg. Amúgy Manjaróból is van cinnamon os verzió. Miért fáj az mindenkinek ha Ubuntuból is van Cinnamonos nem hivatalos változat?
Nyáron vagy ősszel állítólag lesz nálunk felvétel, viszont a távolság nem tudom mennyire akadály? Én a bécsi Lenovo központjában dolgozok a szervizben, csak hétvégén vagyok itthon Budapesten. A lazulás pedig igen ritka, mert van olyan hét, hogy tonnaszám hozzák vissza az eladott hibás laptopokat amiknek javítására olykor 2-3 nap határidőt adnak.
Ottani kollégáid közül pedig egyet sem ismerek, még igazoltatás szintjén se volt eddig szerencsém velük megismerkedni, így nemtudom ott van-e felvétel. Pedig van egy pár rendőr néni akik láttán sokszor úgy vonítanék, mint farkas a teliholdat.
Mikor meglátják, hogy a szemem majd kiesik csak nevetnek rajtam. Na de abba is hagyom az offot mert kapok a pofámra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged