Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• N0zer0

senior tag

válasz Apollyon #32726 üzenetére

„Tehát ha beállítom, és otthagyom X évig, akkor ha csak ki nem rohad alóla a vas, működnie, futnia kell.”
    Na, most nekem pont ezzel van bajom. Egy szervernél lehet ez jó, hogy megy, amíg ki nem rohad alóla a vas, de desktopon nem. Sajnos sok programból megéri a legfrissebbet használni, hogy benne legyenek az új fejlesztések. Pl. böngészőkben, médialejátszókban, médiaencoderekben napról napra jelennek meg új dolgok, új szabvány támogatása, vagy egy régebbi funkció optimalizációja. Nagyon gáz régi verzióknál megragadni. Vagy pl. ott a Skype, a MS pár hónapja kitalálta, hogy csak a 4.3.037 támogatott (az akkori legújabb) az előtte lévők nem.

2 hónapig nethiányban én sem frissítettem a rendszer és a programokat. Kocanetezés az volt, de pl. megnyitottam egy google-lös keresést, akkor behányt nekem, hogy valami SSL akármi nem támogatott, frissítsem a böngészőm, és nem adta be a keresőtalálatokat. Pedig ez nem valami régi böngésző volt, hanem FF 35 alfa (Aurora). Vagy pl. ugyanebben a verzióban korábban el volt csesződve a Google Maps támogatása (a 34-es verziótól kezdve rossz volt), csak fekete képernyőt mutatott a StreetView. De mondhatnám a VLC és az mplayer DASH-támogatását is, ami miatt elég frisset illik használni. Vagy pl. Chrome-ban is nemrég javították csak ki a í-s bugot, meg tették bele a Pepperflasht, aki millió éves verziót használ, az még mindig szív.

Ezért nem értem a CentOS-es fabunkós ősemberünket sem, hogy mit akar 8-10 évet egy CentOS-sel kihúzni. Egyszerűen desktopon esélytelen.

Új hozzászólás Aktív témák