Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kormi76

aktív tag

válasz DeusHun #3173 üzenetére

Felpakolom az ubuntut is, na... :B Tudtam, hogy be kell állítgatnom, meg ilyesmi, de magmatól nem megy. A betűk tör tosszak, netezés közben, alig lehet olvasni, a betűközök néhol pcik, néhol nagyok,...szóval tök rossz, élvezhetetlen nekem LCD-n, pedig látom, hogy mintha el lenne simítva, meg igyekeztek szépet csinálni, mert nem sima szögeltesek, de valahogy mégsem az igazi, nem egyenletes és nem ideáli szögből nézve katasztrófa. Az ATI drivert letöltöttem a honlapról és *.run kiterjesztés, amit szövegfájlként nyit meg... na ezzel nem tudtam mit kezdeni. KDE-t használok (arról többet halllotam), de nemtom melyik a jobb, eddig ilyesmit tudtam beállítani, higy animáéltan jöjjön elő a starmenü, meg ugráljon az ikon, ha megnyitok valamit....de engem az olyasmi érdeklne, mint amit az aeorban látni, szép áttünések, kacsalábonforgó palota, mert azért több, mint 3gigában csak vban ilyen nem? :F Meg hallottam is róla: [link] Amúgy főként az előbbi lcikk hozta meg újra a kedvem a linuxozáshoz 3 év után, csak közben szinte mindent elfelejtettem, meg újabb verziók...én régen suse 9.0-át használtam egy rövid ideig, de aztán letettem róla...

Új hozzászólás Aktív témák