- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
válasz
DeusHun #3173 üzenetére
Felpakolom az ubuntut is, na...
Tudtam, hogy be kell állítgatnom, meg ilyesmi, de magmatól nem megy. A betűk tör tosszak, netezés közben, alig lehet olvasni, a betűközök néhol pcik, néhol nagyok,...szóval tök rossz, élvezhetetlen nekem LCD-n, pedig látom, hogy mintha el lenne simítva, meg igyekeztek szépet csinálni, mert nem sima szögeltesek, de valahogy mégsem az igazi, nem egyenletes és nem ideáli szögből nézve katasztrófa. Az ATI drivert letöltöttem a honlapról és *.run kiterjesztés, amit szövegfájlként nyit meg... na ezzel nem tudtam mit kezdeni. KDE-t használok (arról többet halllotam), de nemtom melyik a jobb, eddig ilyesmit tudtam beállítani, higy animáéltan jöjjön elő a starmenü, meg ugráljon az ikon, ha megnyitok valamit....de engem az olyasmi érdeklne, mint amit az aeorban látni, szép áttünések, kacsalábonforgó palota, mert azért több, mint 3gigában csak vban ilyen nem?
Meg hallottam is róla: [link] Amúgy főként az előbbi lcikk hozta meg újra a kedvem a linuxozáshoz 3 év után, csak közben szinte mindent elfelejtettem, meg újabb verziók...én régen suse 9.0-át használtam egy rövid ideig, de aztán letettem róla...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest