- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magamhoz mérten nem éreztem cinikusnak, amit mzx- nek írtam: de ezzel sem vitatkozhatom, mert Te így látod
"Ha ez a tapasztalatod a MINT- tel, azt el kell fogadni. Én kipróbáltam az eOS- t, de még nem udnám a kettőt összehasonlítani. Az viszont látszik, hogy a felhasználók szeretik ezt a nagyon lassú MINT nevű disztrót már jó ideje.
Az eOS- t is egyre többen kedvelik, de így van ez jól.
"
"Én a MINT 16/64 Cinnamont használom, hogy Syl mit használt? Passz, biztosan olyan gépi környezetbe használta vagy olyan beállítási hiba volt, ami miatt lassúnak érezte és tett egy olyan kijelentést, amivel nem tudok vitatkozni."
Most is azt mondom, ha nem jött be, nem jött be. Neked, másnak meg bejön. A mappanyitogatásnál nekem nem tünt fel a lassúság. Az viszont eléggé zavarna, ha egy filmhez nem tudnám megnyitni egy disztrón a feliratot tartalmazó zip- et, mint itt egy eOS- t használó sorstárs, a keyringről nem is beszélve. Ha a MINT ilyen hibákkal őrítgetne folyamatosan, biztosan nem használnám sokáig. Ahogy olvasom, nem sok megoldás van a filmfeliratra, így szegény didros azon a disztrón biztosan nem fog feliratos filmet nézni.
Majd egyszer rálel egy lassú disztróra, amivel gond nélkül csinálja, amit szeretne. Elismerem, ez piszok unalmas lesz majd!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- LEGO klub
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest