-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
cool13 #24795 üzenetére
Nekem is ez volt mint alatt. Live CD használta a zárt meghajtót de miután feltelepitettem már nem. Az illesztő programok között ott volt de hiába nyomtam nekei hogy elfogad, aktivál... Semmi. Kell neki net hogy le tudja tölteni a szükséges drivert. Én ezt USB internet megosztassal oldottam meg.
-
válasz
cool13 #24795 üzenetére
Ha úgy is át akarsz térni Linux- ra, inkább csinálj egy üres partíciót, 20-25 Gb elég, amin ki tudod próbálni telepítve a szimpatikus disztrókat. Live módban közel sem adja a telepített Linux élményt és sebességet.
Ráadásul sok akadály is felmerülhet, mint látjuk.Ja, ne automata, hanem a kézi telepítést válaszd!
(#24800) Gigi571 most meg a link beillesztését
[link] pedig megy ez
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cool13 #24795 üzenetére
Live alatt ez nem fog menni és net is kell. Telepítsd fel, majd ha vezetékes netet nem tudsz elvinni a géphez, akkor töltsd le a mint csomagtárolóiból a te kiadásodnak megfelelő firmware-b43-installer csomagot, majd dpkg-vel tedd fel.
Ha tudsz netet csinálni kábelen, akkor egyszerűbb a helyzet mert csak ki kell adnod ezt a két parancsot:sudo apt-get update
sudo apt-get install firmware-b43-installerA broadcom cuccok már csak ilyenek. http://wireless.kernel.org/en/users/Drivers/b43
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest