- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0 #100343 üzenetére
Érdeklődés szinten kérdeznék.
Van ez a Media-downloader szoftver, Growler jóvoltából feltetelepítettem.
A szoftver oldalán van 18.04-re is még verzió, természetesen azt töltöttem le és telepítettem.
Kérdésem, ha van még 18.04-re, de a működése python3,9-től feljebb, akkor így mi értelme hogy még van 18.04-re? Hisz úgysem fog működni mivel azon 2.7 van.
Másik kérdésem.
Több program remekül együttműködik a Snap pythonnal, mrg a snap yt-dlp-vel.
Mindkettő a legfrissebb verzió van nálam jelenleg snap alatt.
Symlinkek és megy a mediaplayer streaming, pl. Smplayer tudja használni a snap yt-dlp-t symlinkkel.
Ez a Media-downloader vajon képes lehet erre? mert akkor probléma megoldva.
Ha nem sincs baj mert az általad leírt konténeres megoldást biztos hogy nem pakolom fel.
Mivel a szóbanforgó yt-dlp-re épülő összes alkalmazásom vagy tudja használni a snap yt-dlp-t, vagy natív snap app kicsit meghekkelve.
Mivel más gondom egyelőre nincs, a python elmehet a fenébe az összes verziójával meg nem támogatott szoftverével egyetembe.
Próbaképp tettem fel a szoftvert, nem létszükséglet hogy mindenáron működjön mivel a gépemen jelenleg 3 működő alternatívája van. Nem pont ugyanez persze de az általad leírt módszert nem csinálom végig csak hogy legyen egy 4. letöltögetős programom is.
A kíváncsiság hajtott, semmi más. Ha csak ez lenne a naprendszerbe yt-letöltő akkor persze hogy végigcsinálnám az általad leírtakat.
Biztonságra reagálva mert sh4d0w nagymester félt engem, jogosan egyébként.
Az Ubuntu Pro szépen teszi a dolgát így reménykedek hogy igaz az Ubuntu Pro oldalon olvasható szöveg, miszerint a fontos biztonsági frissítéseket megkapja az öreg rendszerem. Hét elején jött le több 10 mega frissítés, 30+ csomag a Pro vonalon vagyis működik.
Ha meg ez Ubuntuéknak így jó, ők azt mondják nekem hogy így bár szoftverileg hiányos de biztonság szempontából naprakész vagyok 2028-ig (ha jól emlékszek a dátumra) akkor én ezt elhiszem nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest