Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz urandom0 #100343 üzenetére

Érdeklődés szinten kérdeznék.
    Van ez a Media-downloader szoftver, Growler jóvoltából feltetelepítettem.
    A szoftver oldalán van 18.04-re is még verzió, természetesen azt töltöttem le és telepítettem.
    Kérdésem, ha van még 18.04-re, de a működése python3,9-től feljebb, akkor így mi értelme hogy még van 18.04-re? Hisz úgysem fog működni mivel azon 2.7 van.

Másik kérdésem.
    Több program remekül együttműködik a Snap pythonnal, mrg a snap yt-dlp-vel.
    Mindkettő a legfrissebb verzió van nálam jelenleg snap alatt.
    Symlinkek és megy a mediaplayer streaming, pl. Smplayer tudja használni a snap yt-dlp-t symlinkkel.
    Ez a Media-downloader vajon képes lehet erre? mert akkor probléma megoldva.

Ha nem sincs baj mert az általad leírt konténeres megoldást biztos hogy nem pakolom fel.
    Mivel a szóbanforgó yt-dlp-re épülő összes alkalmazásom vagy tudja használni a snap yt-dlp-t, vagy natív snap app kicsit meghekkelve.
    Mivel más gondom egyelőre nincs, a python elmehet a fenébe az összes verziójával meg nem támogatott szoftverével egyetembe.

Próbaképp tettem fel a szoftvert, nem létszükséglet hogy mindenáron működjön mivel a gépemen jelenleg 3 működő alternatívája van. Nem pont ugyanez persze de az általad leírt módszert nem csinálom végig csak hogy legyen egy 4. letöltögetős programom is.
    A kíváncsiság hajtott, semmi más. Ha csak ez lenne a naprendszerbe yt-letöltő akkor persze hogy végigcsinálnám az általad leírtakat.

Biztonságra reagálva mert sh4d0w nagymester félt engem, jogosan egyébként.
    Az Ubuntu Pro szépen teszi a dolgát így reménykedek hogy igaz az Ubuntu Pro oldalon olvasható szöveg, miszerint a fontos biztonsági frissítéseket megkapja az öreg rendszerem. Hét elején jött le több 10 mega frissítés, 30+ csomag a Pro vonalon vagyis működik.
    Ha meg ez Ubuntuéknak így jó, ők azt mondják nekem hogy így bár szoftverileg hiányos de biztonság szempontából naprakész vagyok 2028-ig (ha jól emlékszek a dátumra) akkor én ezt elhiszem nekik.

Új hozzászólás Aktív témák