Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz tordaitibi #70489 üzenetére

    (#70489) tordaitibi
    Egy 256 GB-os SSD M.2-n fut a rendszer, mellette meg van egy 480 GB-os tárhely. Végül a tárhelyből csíptem le egy darabot, arra ment a Linux. SSD mindegyik, a sebességgel meg vagyok elégedve.
    Nem zsugorítottam (mert mire olvastam a HSZ-ed már kész volt a telepítés), simán feltettem, maradékot Win alatt NTFS-re formáztam. A konfigurálást eddig is így végeztem. :R Nagyjából úgy csináltam mindent ahogy írtad, választottam le swapot is.
    Köszönöm. :R

    (#70501) ubyegon2
    A befulladt próbálkozás elmaradt. Fent van mindkét rendszer. Próbálkozás alatt én a telepítésre gondoltam, meg arra, hogy kiválasszam melyik legyen. Szóval ez a próbálkozás sikerrel járt. Ennyi volt egyelőre a célom. Miattad raktam fel a chakrát, de ha tudtam volna, hogy így betámadsz, akkor 100 hogy másikat választok. :DDD
    Kettőnk között valószínű nagy eltérések vannak chakra felrakásban, mert nekem a felrakás az azt jelenti, hogy elinduljon a Win mellett. Ez nem volt valami nehéz, szóval nyilván te nem ezt érted felrakás alatt, ha nehéznek találod. Gondolom lenne még ezer dolog, amit be kell állítani...na nekem ezekről fogalmam sincs. Majd biztos ezután jön.

    A szart sem érő gyűjtőnéven kívül mire vagy kíváncsi, vagy miért vagy kíváncsi? Nem probléma megoldásért jöttem ide, hanem először telepíteni. Valami egyszerű Linuxot. Az olvasataim szerint, bármelyik Linux elfér a gépemen, mert egyiknek sincs akkor hardevigénye. Illetve a többiek ennek ellenére is tudtak segíteni. Ha nagy hardverigényű Linuxra lenne szükségem, akkor valószínű már korábban használtam volna, és célirányos lenne a verzió választás.

Új hozzászólás Aktív témák