Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Idezlek
LINKSYS? CISCO? mit ér a nagy nevű gyártó? semmit.
Ez ertelmezesem szerint eleg alltalanos elmarasztalas.
Az hogy nem ir senki lehet annak is koszonheto nyitottal egy uj topicot amit nem ismernek.
Nekem is van LinksysBEFSR41 ver2 osregi tokeletesen mukodik semmi gondom vele be van allitva teszi a dolgat nem kell havonta aramtalanitani.
Van meg 1 WRT54G is ez sajna hibas volt gyarilag nem lehetet par oras hasznalat utan csatlakozni hozza WIFIn es UTPn keresztul sem ertem el az admin feluletet. Aramtalanitas utan rogton mukodott megint minden par oraig.
Szo nelkul kicsereltek masik bontatlanra azota az is tokeletes. (ugy tunik most)
Az hogy Dlink topicban tobbezer hsz van az nem tuti hogy elonyere van az eszkoznek, talan azert van mert irto pocsek es nagyon sok embernek van vele baja. Ugyanakkor az is igaz, az ara miatt nagyon sokan veszik.
MOD: Hogy valami hasznos is legyen a hsz ben az eredeti kerdesed miatt felesleges volt ezt a topicot nyitni ez nem linksys BEFSR41 fuggo beallitas alltalanos routeres topicban megkapod a valaszt ra, vagy akar az azonnali kerdesek orajaban is sztem.
Errol beszelek:
''Connect on Demand: Max Idle Time'' és a ''Keep Alive: Redial Period'' ha az elsőt állítom be akkor rendszeres az a jelenség, hogy a router megkapja a külső (WAN) IP címet, de a gépemről nincs internet elérés. ha a második akkor sokszor csak úgy passzívba állítja magát a dc++
Persze az magas nekem, hogy a routered beallitasanak mi koze a DC++ hoz, mi alapjan allitja magat a DC? no mind1 ezt majd masok megoldjak neked.
[Szerkesztve] -
Hitman
aktív tag
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest