- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
Aktív témák
-
überfaller
aktív tag
köfe
bár nem látom valószínünek, hogy a dell latitude cpx-em kezelni fogja, de ha te hiszed,
(500mah-os 6gb-st nem kezelt mert kevés volt a kakaó, olyat keresek ezért ami 500mah-nál jóval kevesebbet fogysztés persze a felpörgetését bírja laptopom ami ugye közel a duplája a ráírt értéknek, a vipower egyébként ideális lehet mert akkor az alap usb adhatja az kakaót a másik kábelen meg mehet az adat a pcmcia usb 2őn keresztül)
akkor valamikor találkozhatnánk egy otp autómata közelében
(valamikor = szerda után, akkor van az ucsó vizsgám)
überfaller -
parandroid
félisten
Hm, nem szeretnéd a 80-as Fujitsuba 10e-ért beszámítani az nc4200-asom Hitachi Travelstar-ját (40GB, 5400RPM, 8MB cache - HTS541040G9AT00)?
Ráadásul egyszerű lenne a posta is, mert beletennéd az alaplap dobozának az aljába, én meg postafordultával küldeném vissza neked ezt.
Ja, és így teljes lehetne a palettád: lenne 40, 60, és 80GB-os HDD-d is.
Szerk: ja, azt meg elfelejtettem, hogy a különbözetet meg persze a postaköltséggel együtt utalnám.
p -
Hát, volt egy fölösleges köröm, az író tökéletes és szabvány..., a probláma ott van, hogy az szabvány 13mm, amíg az enyém 9mm vastag (Multibay 2, nah ezt se tudtam). Magyarul az író (amennyit láttam belőle) tökéletes állapotban van, csak az én gépembe nem megy bele, tehát vki adjon egy multibay-es dvd-írót (DL)., jah és up!
-
parandroid
félisten
Mondjuk az általam eddig látott notebookok nagy részében egy gombbal kikapcsolható volt a WLAN. Ha utazás közben olyan helyen használoma gépet, ahol nem lehet WLAN hálóra csatlakozni, én is kikapcsolom. Minimumra vett fényerőve úgy 5,5-ről 6 órára nő az akkus üzemidő.
Ja, és up.
p -
parandroid
félisten
Viszont akkor ki venné meg néhány tízezer forintért a WLAN-os változatokat? Sajnos a gyártók, forgalmazók érdekei ritkán esnek egybe a felhasználókéval. Lásd még a HP által BIOS szinten tiltott WLAN kártyák esetét.
Ja, és remélem ősszel is lesz még 80-as (vagy akkor már 120-as) noti HDD-d, akár 7200RPM-es. Gondolkoztam a dolgon, és klafa lenne egy ilyet használni rendszerlemezként a Dothan-es rendszerhez.
p -
-
-
Bocsi, de mi a különbség az mhv, és az mht-s fujitsu 80as vinya között? Mindenesetre, ha megy a notimban 15k-ért elvinnék egy fujitsut, vagy egy seagate-et, illetve ha hajlandó vagy ideadni 15k-ért akkor veszek egy külső rakcet hozzá, mert akkor a régi vinyomat bele tudom rakni, illetve még azt is szeretném kérdezni, hogy beszámítassz-e 40 gigás fujitsu 8mb/5400rpm.es hdd-t, kb 5 honapos, gari a laptoppal egyutt van, tehát vehetjuk ugy, hogy nincs, de vállalok rá 2 hetet. Tényleg, ezeken vanb-e gari? Vagy Te is ilyen 1-2 hetes garit tudsz rá adni?
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS routerek
- Windows 11
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 11 - népalma
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest