- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
überfaller
aktív tag
köfe
bár nem látom valószínünek, hogy a dell latitude cpx-em kezelni fogja, de ha te hiszed,
(500mah-os 6gb-st nem kezelt mert kevés volt a kakaó, olyat keresek ezért ami 500mah-nál jóval kevesebbet fogysztés persze a felpörgetését bírja laptopom ami ugye közel a duplája a ráírt értéknek, a vipower egyébként ideális lehet mert akkor az alap usb adhatja az kakaót a másik kábelen meg mehet az adat a pcmcia usb 2őn keresztül)
akkor valamikor találkozhatnánk egy otp autómata közelében
(valamikor = szerda után, akkor van az ucsó vizsgám)
überfaller -
parandroid
félisten
Hm, nem szeretnéd a 80-as Fujitsuba 10e-ért beszámítani az nc4200-asom Hitachi Travelstar-ját (40GB, 5400RPM, 8MB cache - HTS541040G9AT00)?
Ráadásul egyszerű lenne a posta is, mert beletennéd az alaplap dobozának az aljába, én meg postafordultával küldeném vissza neked ezt.
Ja, és így teljes lehetne a palettád: lenne 40, 60, és 80GB-os HDD-d is.
Szerk: ja, azt meg elfelejtettem, hogy a különbözetet meg persze a postaköltséggel együtt utalnám.
p -
Hát, volt egy fölösleges köröm, az író tökéletes és szabvány..., a probláma ott van, hogy az szabvány 13mm, amíg az enyém 9mm vastag (Multibay 2, nah ezt se tudtam). Magyarul az író (amennyit láttam belőle) tökéletes állapotban van, csak az én gépembe nem megy bele, tehát vki adjon egy multibay-es dvd-írót (DL)., jah és up!
-
parandroid
félisten
Mondjuk az általam eddig látott notebookok nagy részében egy gombbal kikapcsolható volt a WLAN. Ha utazás közben olyan helyen használoma gépet, ahol nem lehet WLAN hálóra csatlakozni, én is kikapcsolom. Minimumra vett fényerőve úgy 5,5-ről 6 órára nő az akkus üzemidő.
Ja, és up.
p -
parandroid
félisten
Viszont akkor ki venné meg néhány tízezer forintért a WLAN-os változatokat? Sajnos a gyártók, forgalmazók érdekei ritkán esnek egybe a felhasználókéval. Lásd még a HP által BIOS szinten tiltott WLAN kártyák esetét.
Ja, és remélem ősszel is lesz még 80-as (vagy akkor már 120-as) noti HDD-d, akár 7200RPM-es. Gondolkoztam a dolgon, és klafa lenne egy ilyet használni rendszerlemezként a Dothan-es rendszerhez.
p -
-
-
Bocsi, de mi a különbség az mhv, és az mht-s fujitsu 80as vinya között? Mindenesetre, ha megy a notimban 15k-ért elvinnék egy fujitsut, vagy egy seagate-et, illetve ha hajlandó vagy ideadni 15k-ért akkor veszek egy külső rakcet hozzá, mert akkor a régi vinyomat bele tudom rakni, illetve még azt is szeretném kérdezni, hogy beszámítassz-e 40 gigás fujitsu 8mb/5400rpm.es hdd-t, kb 5 honapos, gari a laptoppal egyutt van, tehát vehetjuk ugy, hogy nincs, de vállalok rá 2 hetet. Tényleg, ezeken vanb-e gari? Vagy Te is ilyen 1-2 hetes garit tudsz rá adni?
Üdv
Aktív témák
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest