- Google Chromecast topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Hát, volt egy fölösleges köröm, az író tökéletes és szabvány..., a probláma ott van, hogy az szabvány 13mm, amíg az enyém 9mm vastag (Multibay 2, nah ezt se tudtam). Magyarul az író (amennyit láttam belőle) tökéletes állapotban van, csak az én gépembe nem megy bele, tehát vki adjon egy multibay-es dvd-írót (DL)., jah és up!
-
Nagyon jó a 60-as wincsi, holnap úgy tűnik a lightscribe-os dvd-író is az enyém lesz...
-
Nos az elmondottak alapján, amit Te itt írtál akkor szeretném beszámítással elvinni az egyik 7200-es 60 gigás hdd-t úgy, hogy az én 40-es Fujitsu MHV2040AH-mra rádobok 5k-t, és akkor pénteken nélbe is üthetnénk a dolgot
-
Bocsi, de mi a különbség az mhv, és az mht-s fujitsu 80as vinya között? Mindenesetre, ha megy a notimban 15k-ért elvinnék egy fujitsut, vagy egy seagate-et, illetve ha hajlandó vagy ideadni 15k-ért akkor veszek egy külső rakcet hozzá, mert akkor a régi vinyomat bele tudom rakni, illetve még azt is szeretném kérdezni, hogy beszámítassz-e 40 gigás fujitsu 8mb/5400rpm.es hdd-t, kb 5 honapos, gari a laptoppal egyutt van, tehát vehetjuk ugy, hogy nincs, de vállalok rá 2 hetet. Tényleg, ezeken vanb-e gari? Vagy Te is ilyen 1-2 hetes garit tudsz rá adni?
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest