- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Hát, volt egy fölösleges köröm, az író tökéletes és szabvány..., a probláma ott van, hogy az szabvány 13mm, amíg az enyém 9mm vastag (Multibay 2, nah ezt se tudtam). Magyarul az író (amennyit láttam belőle) tökéletes állapotban van, csak az én gépembe nem megy bele, tehát vki adjon egy multibay-es dvd-írót (DL)., jah és up!
-
Nagyon jó a 60-as wincsi, holnap úgy tűnik a lightscribe-os dvd-író is az enyém lesz...
-
Nos az elmondottak alapján, amit Te itt írtál akkor szeretném beszámítással elvinni az egyik 7200-es 60 gigás hdd-t úgy, hogy az én 40-es Fujitsu MHV2040AH-mra rádobok 5k-t, és akkor pénteken nélbe is üthetnénk a dolgot

-
Bocsi, de mi a különbség az mhv, és az mht-s fujitsu 80as vinya között? Mindenesetre, ha megy a notimban 15k-ért elvinnék egy fujitsut, vagy egy seagate-et, illetve ha hajlandó vagy ideadni 15k-ért akkor veszek egy külső rakcet hozzá, mert akkor a régi vinyomat bele tudom rakni, illetve még azt is szeretném kérdezni, hogy beszámítassz-e 40 gigás fujitsu 8mb/5400rpm.es hdd-t, kb 5 honapos, gari a laptoppal egyutt van, tehát vehetjuk ugy, hogy nincs, de vállalok rá 2 hetet. Tényleg, ezeken vanb-e gari? Vagy Te is ilyen 1-2 hetes garit tudsz rá adni?
Üdv
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Ford topik
- Borderlands 4
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest