Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReverzY
tag
válasz
spiderman01 #26298 üzenetére
Nem tudom milyen mappárol beszélsz
-
spiderman01
csendes tag
Így sem jó!
Az upk mappát hogyan tudom letölteni? -
spiderman01
csendes tag
Akkor 2 perc után nyomhatom a startot?
-
ReverzY
tag
válasz
spiderman01 #26295 üzenetére
Folyamatosan azt fogja kiirni de 1 perc alatt telepiti a gép a drivert szal 1-2 perc után folytathatod. De amugy a gép ki is irja h végzett
-
spiderman01
csendes tag
Segítséééég!
-
spiderman01
csendes tag
Vagy ahogyan hangerő plusz és az usb-és csatlakozás megtörtént a teló kiírja azS/W frissítést akkor a smartflashtool-nak egyből nyomjak startot??
-
spiderman01
csendes tag
Elkezdtem felrakni a v30b-t optimusra leírás szerint!
A telefon meddig telepíti az elején magának a drivert mert 15 perce azt írja hogy várjak még!
Mikor tudok tovább lépni?
Légyszi segítsetek! -
bubus66
nagyúr
(#26290) GAbre
Nem volt beállítva semmi , csak gyorsan ellőve, Xperia T-vel lett csinálva.
menü sincs,sd leválasztása,vagy vmi,és hiába rakom,ki-be újra kell indítanom a telót!
Már hogyne lenne Beállitások/Táróló(lás) menü pont alatt kell meg találnod az "SD kártya leválasztást" Ha cseréltél bulid.prop-ot akkor rakd vissza az eredetit, ha nincs meg akkor szólj át küldöm.
-
GAbre
veterán
válasz
bubus66 #26289 üzenetére
(#26289) bubus66
Oks bocsika.
Csak néztem a képfelbontást:
3920x2940.
A blacknek meg csak 5 mpixele van(2560x1920)
És közelebbről megnézni kicsit talán elmosódott a kép.
Gondoltam akkor 4x hd,mert annak ez a nagy hibája,ha jól tudom.Amúgy rohadt idegesítő,már 2x dobta le a micro sd-met a teló!
2.3.4-es gingernél fél év alatt 1x se!
Ahogy néztem 4.0.4.-nél még olyan menü sincs,sd leválasztása,vagy vmi,és hiába rakom,ki-be újra kell indítanom a telót! -
GAbre
veterán
válasz
Mr. Nimbus #26287 üzenetére
Köszönöm.
Még annyit,h fog gyorsulni a médifájlok szkennelése cl 10esmemkarival,vagy maga a 4es android ilyen lassú,és ilyen is marad...?í
Mert csak azért vennék cl 10est,h ne lassuljon a teló! -
Mr. Nimbus
senior tag
Ha a stock GB-t hasonlítom a stock ICS-sel, a gyorsulás a kevesebb röccenésben mutatkozik. Pl: a képernyők közötti görgetések között érzékelem, mivel ki lehet szedni, hogy ne gördüljön a háttér. Ha nem is fényévekkel gyorsabb, de sokkal több olyan funkció van az ICS-ben, ami jobbá teszi ezt a telót. Mondjuk egy idő után kiprobáltam egy pár costum romot, meg kipucolt GB-t, de ICS után nem ugyanaz az élmény. A vége az lett, hogy repült vissza a rootolt kipucolt ICS. Szerintem ez is marad.
-
Mika1227
őstag
Hát nem tudom de nekem gyorsult az ICS-től.
-
DJGABI
addikt
4.0 inkább a 2 magosokon gyorsul be, persze hogy nem gyorsabb ezen a vason. Esetleg a Butter javíthat rajt, de ahogy írják a 2.3-nál sztem az se jobb.
Mondjuk mondom nekem első blikkre egész korrektnek tűnt, a G300-nál fényévekkel korrektebb, pörgősebb. Egyébként is a bencsmarkokra nem adunk
-
bubus66
nagyúr
(#26273) GAbre
Igen a turbo sim kavar be nem akarom mondani de érdemes lett volna a "Téma Összefoglalot" elolvasni. Az androidos telefonokon nem lehet használni Turbó SIM-et!!
A 3G-t már jobb ha el is felejted turbosim mellett. És akkor még hol van az, hogy elérhetőnek tűnik a készülék, de igazából nem elérhető, ledobálja utazás közben és még sorolhatnám.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
gabancs #26267 üzenetére
Felfrissítettem a JB és vissza akartam tenni ICS-re vagy 10-re sikerült, utána meg nem ment vissza a JB, az LG updaternél a "szabadnapos csiga" is gyorsabb volt. Nem lehetett rootolni, az ICS-nél csak a V10A verziót, a JB-nél még csak nyitott bootloaderrel, (ami ugye) garanciavesztéssel jár. Ha lecserélni, akkor azt mondom, várd, meg az Q4-t és akkor az F szériából cseréld le valamelyikre. Én vártam a T-nál hogy már lesz L7II de nem lett vagy is még mindig a "Hamarosan kapható készülékeknél" rostokol. Az L9-re nem ugy van ám, hogy csak rakosgatom a ROM-okat oda vissza.
-
gabancs
addikt
válasz
spiderman01 #26264 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
-
gabancs
addikt
válasz
spiderman01 #26262 üzenetére
Sőt! Csak így tudod! Előbb felteszed az ICS-t, utána rootolod, ha erre van igényed.
-
spiderman01
csendes tag
Sziasztok!
Új p970 tulaj vagyok!(Defy+-t cseréltem le )
2.3.4 van a telón, és a kérdés az lenne hogy ICS-t rá tudom rakni root nélkül?( van gyári?)
Előre is köszönöm a választ!!
Üdv! -
GAbre
veterán
Üdv!
Vki tud segíteni be akarom állítani a mobilnetemet,de nem működik,nem látszik a hozzáférési pont.Adok neki ujat,elmentem meg minden,és kész nem látja.
Pedig mindent a leírás szerint csináltam!Benn telenornál is próbálták.
-
gabancs
addikt
válasz
bubus66 #26256 üzenetére
Felhasználás szempontjából biztos nincs vele gond. Ami többeknek szemet szúrt, nekem is, hogy a frissítések erre a lapkára nagyon nyögvenyelősen jöttek. És ebbe nem csak az LG futott bele, hanem a HTC is. Hogy ez most a Tegra miatt van, vagy az Nvidia hibája, nem tudom. Szóval én biztos nem vennék Tegrás cuccot.
-
gabancs
addikt
válasz
kriszpontaz #26253 üzenetére
Ezzel csak 2 gond van.
1; Tegra
2; Az üzemideje nem túl jó -
kriszpontaz
veterán
-
GAbre
veterán
Egyenlőre megbántam a cserét. :S
Vártam volna valamiféle gyorsulást,de talán még a gépelés is lassabb...
Antutut futtatam 5x.
De a közelébe se ért az előző rendszer eredményéhez(2.3.4 ginger)
2800 pont max,gingerrel meg 3000-3200 pont volt.
Annyi pozitívuma van picit talán gyorsabb a boot.(de gondolom ez várható friss rendszernél)
Meg elég idegesítő,hogy csekkolja a médiafájlokat,és azt is elég lassan! :S mintha megakadna. -
GAbre
veterán
Üdv!
Sikerült felkerülnie a v30b-nek a telómra,kérdezném,h LGUI3 Témát lehet-e külön rátölteni?
Illetve egyéb témákat sem találtam. -
tzsolesz
nagyúr
Hangszórót honnan lehet rendelni Black-hez? Az enyém valamiért elég rekedtesen szól már, és halkabb is a kelleténél. Gondolom belecsöppent némi folyadék, vagy az asztalról szerezte be.
Már találtam. 688Ft.
-
jocek91
aktív tag
Volt már valakinek olyan hogy, nem indult el a mobile support tool? Bedobja a kis ablakot hogy, checking for new lgmobile update program aztán végig megy a csík és kezdi elölről. Nem tudom frissíteni a blackemet
!
-
embe
nagyúr
válasz
gabancs #26237 üzenetére
Talán nézd meg ezt:
Sony My Phone Explorer
USB-n és bluetooth-on is tud kommunikálni. -
gabancs
addikt
Ismer valaki olyan PC-s programot, amivel a SIM kártyán levő névjegyeket tudom PC-n szerkeszteni, törölni? Valamiért megdupláztam minden nevet, és nincs kedvem a képernyőn egyesével végig bogarászni . Leszedtem az LG PC Suite programot, de ott csak multimédiás tartalmakat tudok oda-vissza másolgatni, nem látom a SIM adatait.
-
GAbre
veterán
Szeretném kérdezni,h szerintetek rakjak-e rá 4-es androidot a p970es telómra?
Előtörténetéről,annyit,hogy használtan vettem,bevittem t-mobilehoz frissíteni,ott meghalt.
Garanciába nem csinálták,mert bele lett nyúlva a boot logóba.(vagy,h volt)
Második telefonboltban tudták megcsinálni 2es androidot raktak rá.
Amit sikerült 2.3.4esre frissítenem.
De félek rárakni a 4eset,mert elég lassan bootol is be!!!
Majd másfél perc!!! -
Illusion1010
senior tag
válasz
kriszpontaz #26233 üzenetére
Remélem garis hibának minősítik. Csütörtökön kiderül.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Illusion1010 #26232 üzenetére
LCD háttérvilágítás hibának tűnik. A LED sorból valamelyik LED hibás, vagy valamelyik fóliaréteg nem egyenletesen oszlatja a fényt.
-
i are robot
senior tag
válasz
lkristobal #26227 üzenetére
De neked akkor a jack, vagy az USB csati kopott ki?
Közben találtam egy ilyet:
http://www.parts4repair.com/lg-optimus-black-p970-earphone-jack-flex-cable/ -
bubus66
nagyúr
válasz
lkristobal #26229 üzenetére
Elméletileg, ha van akkor tudásban azonosat vagy hasonlót kellene, hogy adjanak.
-
lkristobal
csendes tag
válasz
bubus66 #26228 üzenetére
csere telot, öszintén szolva elfelejtettem.. de igazabol már többször vittem szervizbe és mindig csak valami kis gagyi sony ericsson vagy nokiat kaptam. Aminek sok értelmét nem látom, mármnit ilyen régi telok nekem is vannak otthon, szerintem az lenne a korrekt ha okos telot adnának cserébe is, mert én pl whatsapp, viberen azért iszonyu sok üzenetet váltok egy nap hogy csak egy dolgot mondjak a sok nélkülözhetetlen funkciok közül
-
bubus66
nagyúr
válasz
lkristobal #26227 üzenetére
Csere telot miért nem kértél ha előfizetéses vagy, akkor menj vissza és kérj egy csere telefont. Eleméletileg, ha nem a te hibád tehát feszegetés stb, nincs rajta akkor meg kell, hogy csinálják garanciába, valószínű, hogy alaplap csere lesz.
-
lkristobal
csendes tag
válasz
i are robot #26225 üzenetére
én pont ezzel vittem ma szervizbe.. teljesen meghalt a jack, igy tölteni se tudtam már. Egy két hete szenvedtem, meg halogattam hogy ne kelljen nélkülöznöm az okostelomat a legnagyobb zh időszakba, de tegnap este teljesen kikészitett. 1 orat szenvedtem vele mig beállitottam olyan helyzetbe a telot hogy valamit töltsön bele, és nem is maradt ugy sose, ugyhogy ma el is vittem a tmobile szervizbe.
Ugy mentem oda, hogy azért rendeltetés szerü használat mellett minimum gariban javitást kérek, de a szervizes csoka mondta hogy ezt felejtsem el.. Ugyhogy beadtam, várom az ár ajánlatot, de nagyon félek tőle hogy sokba fog kerülni. Elképesztőnek tartom hogy ilyenre nem terjed ki a garancia, főleg hogy ahogy igy látom nem egyedüli eset ez a probléma.
Másik probléma nekem hogy a hangszoroja is haldoklott már, sosem hallottam a másik felet a teloba, illetve csak időszakosan. Ez nem tudom hogy összefüggésben van e az usb port-tal, csak mert ugyanott helyezkednek el, de ezt a problémát fel se tudtam iratni, mert mondta a csávo hogy várjam meg hogy visszajön a szervizből a telo, és akkor lehet csak azt garanciaba elküldeni. Szoval jo ideig nélkülözni fogom a kis lg-t attol félek, és még csere telot se kaptam-.- -
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Használtan tervezem egy ilyen teló vásárlását. GPS mennyire jó/megbízható benne?
Köszi!
-
i are robot
senior tag
Sziasztok!
Nekem is kikopott a jack csatlakozó. Valaki javíttatta már? Ez garis hiba egyáltalán, mekkora meló (vagyis otthagyom napokra, vagy egy kis gyors, helyben megvárható szerelés), és költség? Lehet ezt egyáltalán önmagában cserélni, esetleg kapható hozzá valahol szervizalkatrész?
-
ViragL
tag
Sziasztok!
van köztetek debreceni? Ha van, írja már meg nekem, legyen szíves, hogy működik-e neki most (tegnap/ma) a 3G, nem tudom eldönteni, hogy a telefonnal van a baj vagy a hálózattal.
MOD: Vodafone hálózaton
Üdv
-
GAbre
veterán
Üdv!
Több kérdésem is van.
Ha már volt belenyúlva telefon progijába,t-mobile-nál visszadobták,utánna boltban csinálták meg,h működjön.
Akkor tudom még aranciáztatni,esetleg,vagy,h tudok utánna járni.Illetve vmi normális nem túl drága headszet érdekelne. max 3-4 ezerért.Zte headszet pl nem jó hozzá.
-
DJGABI
addikt
30B-t érdemes lecserélni? Ezzel jött a teló, egész korrektnek tűnik (a Huwi G300-féle ics fényévekkel lassabb volt), inkább stabil legyen, nem gányolok CM-et (egyelőre). Launchert ellenben én lecseréltem, az az egy ami nem jött be, Holo Launcher lett a kiválasztott.
-
gabancs
addikt
Ez egy olyan betegség, ami valakinél előjön, valakinél nem. a fórumot olvasva én azt mondanám, hogy nem tudjuk az okát. És ha minden igaz ICS betegség, mert GB alatt nem dobálja az SD kártyát.
-
KillArmy
tag
Sziasztok!
Sajnos a telóm rakoncátlankodik, már jó ideje 1-2 nap után leválasztja magáról az sd kártyát, mondván hogy sérült. Azóta próbáltam újrarakni, perpill V30B van rajta, de semmi változás. Természetesen mem. kártyát is cseréltem benne, de ugyanez, kb. 2 nap múlva írta ki hogy sérült, és indíthattam újra hogy legyen 1-2 gondtalan napom újra
.
Esetleg tapasztalt már valaki ilyet? Nem tudtok rá valami megoldást? Tavaly év elején vettem, azt hiszem valamiféle gari még van rá.
Köszi előre is.
-
gabancs
addikt
Ezt a v30D-s verziót te tuningoltad fel szemetekkel, vagy a francia ROM van tele minden szeméttel?
-
gabancs
addikt
Igen, néztem fel is tettem, de ezt meg nem igazán tudom használni. Ha valaki lenne szíves néhány mondatban elmagyarázni a lényeget. Előbb menteni kell, utána lehet fagyasztani? Mert ugyan rányomtam a fagyasztásra, de semmi nem történt.
-
gabancs
addikt
Tudna valaki egy jól működő freezer programot ajánlani? A Root Uninstaller nekem nem vált be.
-
gabancs
addikt
Értem! Végül is maradok az eredeti launcher-nél. Kipróbáltam számtalan félét, de arra jutottam, hogy azon túl, hogy rátelepszik a memóriára, mind ugyan azt tudja. Nem nagyon van különbség. A legtöbb olyan widgeteket ad pluszban, amire semmi szükség, hiszen maga az Android tudja. Például a kapcsolók. De minek, ha lehúzom az értesítési sávot, és ott vannak.
-
gabancs
addikt
És akkor miért van olyan, ha felteszek egy pici launchert, hogy nem terpeszkedjen a memóriában, és a gyári widgetek felét sem látja? Csak a programokat.
Egy példa. Kiteszem az LG lanucher-re anaptár widget-et, da ha lecserélem a launchert, akkor meg sem találom, tehát nem tudom kitenni. -
gabancs
addikt
Nagyon jól tudom, hogy Launcher nélkül nem indul el. A kérdés az volt, hogy az új launcher "rátelepedik" a régire, vagy szó szerint lecseréli?
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest