Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lkristobal

    csendes tag

    válasz i are robot #26225 üzenetére

    én pont ezzel vittem ma szervizbe.. teljesen meghalt a jack, igy tölteni se tudtam már. Egy két hete szenvedtem, meg halogattam hogy ne kelljen nélkülöznöm az okostelomat a legnagyobb zh időszakba, de tegnap este teljesen kikészitett. 1 orat szenvedtem vele mig beállitottam olyan helyzetbe a telot hogy valamit töltsön bele, és nem is maradt ugy sose, ugyhogy ma el is vittem a tmobile szervizbe.
    Ugy mentem oda, hogy azért rendeltetés szerü használat mellett minimum gariban javitást kérek, de a szervizes csoka mondta hogy ezt felejtsem el.. Ugyhogy beadtam, várom az ár ajánlatot, de nagyon félek tőle hogy sokba fog kerülni. Elképesztőnek tartom hogy ilyenre nem terjed ki a garancia, főleg hogy ahogy igy látom nem egyedüli eset ez a probléma.
    Másik probléma nekem hogy a hangszoroja is haldoklott már, sosem hallottam a másik felet a teloba, illetve csak időszakosan. Ez nem tudom hogy összefüggésben van e az usb port-tal, csak mert ugyanott helyezkednek el, de ezt a problémát fel se tudtam iratni, mert mondta a csávo hogy várjam meg hogy visszajön a szervizből a telo, és akkor lehet csak azt garanciaba elküldeni. Szoval jo ideig nélkülözni fogom a kis lg-t attol félek, és még csere telot se kaptam-.-

Új hozzászólás Aktív témák