Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Hali!
Teljes a siker, lehet rootolni a V30D-s romot is. A linken smartflashtool-os változatba van már, úgy töltöttem fel.
Korábban kitárgyaltuk, hogy nem lehet rootolni, mert nincs benne fejlesztői opció. A megszokott helyen valóban nincs.
Volt egy kis időm, így visszatettem, és keresgéltem. Máshol, de benne van.
Beállítások -> A telefonról -> Szoftver adatok -> Speciális beállítások = és itt az USB hibaélehárítás, amit ki kell pipálni a rootoláshoz.
Innen pedig a megszokott módon, az Unlockroot progival rootolható.Magyar nyelv van benne, APN beállítást manuálisan kell végrehajtani.
-
PapG.
tag
válasz
bubus66 #25896 üzenetére
Hello! Valami nagy gáz lehet a telommal, nem kapcsol be, nem reagál semmire. Pár órája még semmi baja nem volt, cwm-ban tettem fel egy zipet amitől érezhetően belassult a zeus romom, végül smart flash toolal újra akartam rakni egy patched v20 romot (eddig mindig ment), de valami piros error hibaüzivel nem futott le, na ez volt az utolsó életjel amit láttam. Aksi ki-be, üresen vol+ + usb bedug semmi. Másik géppel, másik kábellel a végén már féllábon állva de akkor se. xda-n sem találtam nagyon használható magoldást (alaplap cseréről írtak ilyen szituban). nem akaródzik beletörődni egy hardbrickbe, meg nem is értem. Valakinek valami ötlete? Esetleg gariztatásban vagy alaplapcserében is megköszönnék minden útmutatást.. ha van! üdv
-
bubus66
nagyúr
válasz
adamsauvage #25895 üzenetére
Nem tudom mert én a még volt nem húztam mert hülyeségnek tartom
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
adamsauvage #25894 üzenetére
csináltam egy resetet és megy minden
berootoltam, meddig lehet húzni a procit no frills-el? -
bubus66
nagyúr
válasz
adamsauvage #25892 üzenetére
A V30B-n ment a mobilnet
-
bubus66
nagyúr
válasz
adamsauvage #25890 üzenetére
Elolvastad a V30B ICS telepítését, NEM LEHET RECOVERYT TELEPÍTENI Kész
-
bubus66
nagyúr
válasz
adamsauvage #25888 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
adamsauvage #25886 üzenetére
Igen mert én úgy tudom, hogy azt ki kell cserélni de szerintem a Huexxx oldalán fent van.
-
bubus66
nagyúr
válasz
adamsauvage #25883 üzenetére
(#25883) adamsauvage
Tessék válogass ott vannak a CM10 Rom-ok is ahonnan a receverys ICS amelyiket SmartFlashToosl-sal lehetett telepíteni. Mert gondolom az XDA-ról telepítetted, választ meg azért nem kapsz rá mert nem sokan használják a mokolt ROM-okat. BB cseréltél?
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
adamsauvage #25883 üzenetére
Bár a mobilnetem továbbra sem jó ez elég aggasztó
-
adamsauvage
aktív tag
tegnap sikerült éjjel megoldani már ICS van rajta be is rootoltam, a windows 8-al volt problémája amikor s/w képernyő bejött elkezdte volna telepíteni a drivereket de a gép kék halállal meghalt ( hogy miyen kék halál: szomorú smile-is kéhalál =windows 8) na mind1 elővettem a másik laptopot azon 32bites win7 van azzal gond nélkül ment 17 perc alatt froyo-ról ICS frissítettem
lenne egy pár kérdésem fel raktam az ICS-t direkt azt amire lehet recoveryt rakni erről szeretnék némi infót hogy custom romot hogy tudok felrakni nem vagyok teljesen amatőr volt egy alcatel ot 995 azt szétromoltam tehát naggyából képben vagyok de ez mégis csak más
még egy kérdés CM10 romot hol találok hozzá mert tudom a google a barátom de normális választ még nem adott ebben a témábanÜdv
-
bubus66
nagyúr
válasz
adamsauvage #25878 üzenetére
Ezt bővebben fejtsd ki, hogy milyen kék halál olyat még nem láttam. Hol vetted kéz alól?
-
gabancs
addikt
válasz
adamsauvage #25878 üzenetére
Lehet, hogy sz@r a laptopod? Mindenkinek sikerült, tehát nem a telepítéssel van a gond.
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
adamsauvage #25877 üzenetére
Smartflashtool-al ugyanez a helyzet amint bejön az s/w felirat a telón kékhalál
laptopot használok -
adamsauvage
aktív tag
Hello! ma lettem egy ilyen telefon tulajdonosa é beszeretném frissíteni
a leírtak szerinte kikapcoslom hangerő fel akkor be az usb és ebben a pillanatban a gépem elkezni fel telepíteni a drivereket és kék halállal meghal és mindig és nem tudok frissíteni a gépen win8 van 64 bites
a telóra pedig ICS-t szeretnék rakni aki ért hozzá kérem segítsen itt vagy privátban köszönöm -
flirt
tag
Ja, még egy dolog: a G gomb kameragombként való használatára esetleg kifejlesztett már valaki valamit? Mert jelenlegi formájában nem sok értelmét látom, úgy viszont kifejezetten hasznos lenne.
-
flirt
tag
válasz
bubus66 #25863 üzenetére
Persze, nem is várok csodát, de ők gondolom azért jobban értenek hozzá - legalábbis feltételezem -, mint én 0 gyakorlattal ilyen téren. Bár nem állok hadilábon az angollal sem, szóval nem sürgős a dolog, majd egyszer, ha arrafelé járok beviszem. Vagy erőt veszek magamon és belevágok az ismeretlenbe...
Egyébként külsőre és ergonómiailag nagyon ott van a teló, felsőkategóriás cucc minden szempontból. Hardveresen manapság már ugye inkább közép, de egy átlag felhasználónak bőven elég ez a vas.
Egy dolog van, amihez nehezen tudok hozzászokni: a 4"-os kijelző. A korábbi 4,3"-hoz képest... -
bubus66
nagyúr
(#25868) tomic
Adatkommunikáció, telefonálás, net
A készülék adatkommunikációs szempontból teljesen megállja a helyét. GSM-modulja négynormás (850/900/1800/1900 MHz), UMTS-sávokból hármat támogat (850/1900/2100 MHz), adatátvitelre GPRS-t, EDGE-t, UMTS-t és HSPA-t használhatunk, utóbbinál az elméleti maximális letöltési sebesség 7,2 Mbps, feltölteni meg nem tudni, hogy mennyivel lehet, de valószínűleg 5,76 Mbps-mal. A WiFi a 802.11b/g/n szabványokkal kompatibilis, de az 5 GHz-es frekvencián operáló hálózatokat társaihoz hasonlóan nem észleli. A Bluetooth 2.1-es, a microUSB csatlakozó 2.0-s, számítógépre kötve az eszköz kártyaolvasóként is képes operálni, ha pedig netmegosztásra kerül a szó, WiFi-routert varázsolhatunk belőle.
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék milyen okos telefont ajánlanátok kb 20-25-ig? Egy ismerősömnek kellene egy egyszerű teló amin zenét tud hallgatni.
Tudom ,hogy nem ez a megfelelő topic de itt sokan vagytok akiknél több fajta telefon már megfordult. -
bubus66
nagyúr
(#25862) embe
Hát csak nem nehezítik meg,mondjuk ez szolgáltatós ROM, remélhetőleg a magyar nem lesz ilyen.
Itt még istenes SmartFlashTools de az L9-nél a Kdz hát az egy rakás fos az egész.
(#25861) flirt
Nem fog neked a GSM bolt sem mást felhúzni RÁ mint a V30B EU vagy a V30B-HUN.
-
flirt
tag
Ettől tartottam.
Bubus megnéztem, korrekt, mondhatni teljes értékű az összeállításod a témával kapcsolatban. Viszont ha máshogy is megoldható, egyelőre inkább nem ásnám bele magam ezekbe, lehet, hogy visszaviszem csinálják meg a szervizben, végül is kb. 1 hetes a készülék.Vagy eladó 40ezerért! (46ért vettem összes tartozékkal) Látom többen újítanak itt SGS2-t, hirtelen felindulásból nekem is megtetszett a dolog!
-
-
flirt
tag
Urak!
Következő a problémám: gyári beállítások visszaállítása után eltűnt a magyar nyelv. 2.3.4-re lett frissítve korábban, V20e, gsm-boltos készülék. Mi a teendő? -
eisento
addikt
latom s2-re valtottal. ma lehet benezek mediamarktba mert 99-rol levittek 79-re a feher sII-ot kartyafuggetlen, es allitolag van gyari jb is hozza
-
saphancs
aktív tag
Hangszóró hibásan (ha hívtak ők hallottak én nem, kihangosítva én hallottam őket, de ők engem nem) 20 eFt-ért adtam el, csak a töltővel. Még maradt egy fölös akum, egy-két kábelem, egy új hátlapom, még egy töltőfejem. Ha ezek is elmennek, szerintem olyan 25 eFt-ért váltam meg tőle. Ismétlem magam, de fájó szívvel!!
-
saphancs
aktív tag
Nah, hát eljött az idő, hogy én is elbúcsúzzam tőletek. Fájó szívvel megváltam, a mostanában egyre többet rendetlenkedő Blackemtől. Nem csak a telefon, de ti is nagyon fogtok hiányozni, egytől egyig mind királyok vagytok, maradjatok ilyen emberek. Remélem, hogy összefutunk még a kibertérben egy másik telefon topikjában, illetve ide is benézek, csak úgy kíváncsiságból.
És mindenkinek, aki valaha itt segített, bátorított, kedves volt:
-
balintka
addikt
Végleges V30C van már?
-
embe
nagyúr
válasz
tzsolesz #25838 üzenetére
Gondolom ha a Titanium Backuppal lemented a játékot, akkor az az aktuális állapotot menti le. A backup mappát átmásolod a telóra, majd ott csinálsz a TB-ből egy visszaállítást.
Kicsit körülményes, de működik. vagy nincs a játéknak kimondott backup apja, mint az Angry Birdnek? -
tzsolesz
nagyúr
Van olyan alkalmazás amivel egy játék adatait el lehet menteni. Másik telóra szeretném átvinni az elért eredményeket, szinteteket.
-
embe
nagyúr
V30D - Jó szórakozást hozzá!
-
embe
nagyúr
Töltöm fel a MEGA-ra. Onnan leszedhetitek, és akinek van kedve vele kísérletezgethet. Én valszeg teszem vissza a C-st, mert este megyek melózni, kell a teló.
Tzsolesz:
Semmi változást nem találtam hirtelen a C-shez képest. Autofokusz érintésre működik.szerk.:
Elkezdtem visszarakni a C-st - így már a rommal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. -
embe
nagyúr
Na tuti én bénázok, de nem találom benne a fejlesztői beállítást. Így nem bírom rootolni, mert azt is be kellene kapcsolni.
Tzsolesz!
Nézd már meg pontosan hol is van ez a ont a menüben! -
embe
nagyúr
Na!
Megjelent egy francia V30D-s szolgáltatós rom. Csak ki fogom próbálni azt is.... -
tzsolesz
nagyúr
Black kijelzője és a kamerjája is mérföldekkel jobb.
A SGSA kijelzője olyan mintha valami gagyi kijelző lenne a Blackéhez képest. Nem értem miért.
A kamerájával beltérben lehetetlen értékelhető képeket lőni. Tudom, mert öcsémnek olyan van, és mindennap nyomkodom.
egyébként nagyon jó telefon. Kint bizonyosan szép képeket lő, és maxxra tekerve a fényerőt azért nagyon szép az a kijelző is. Csak hát a Black-ét nehét túlszárnyalni. -
Apunk
tag
válasz
eisento #25812 üzenetére
Na ez gyors végülis. Olyanról még nem olvastam, hogy bárkinél is eldobálná az sd-karit
A JB tényleg nagyon jó rá. Még egy fura dolog ezzel a telóval kapcsolatban, ha oldalról nézed a képernyőt akkor kékes színe van. Szóval nem látni olyan jól, mint a blacknek például. Nem tom érthető-e?
-
eisento
addikt
hat fenykepezni a fenykepezogepet hasznalom
blacknek jo a kijelzoje nagy fenyero stb viszont az amoledben van rendes fekete szin, amit olvastam hogy a betuk furak picit a samu amoledjen. nekem gyors mobil kell ami nem dobalja el a memokarit
nemtudom mivan a blackemmel de ugy belassulgat vagy 2 napja sztem csinalok rajta resetet...
-
Apunk
tag
válasz
eisento #25810 üzenetére
Velem is ugyanez történt
A barátnőmnek adtam a blacket és vettem egy s advacet
Szerintem jó kis teló, de a kijelzőjét nem lehet összehasonlítani a blackével és szerintem a black szebb képet is csinál. Amúgy nagyon hasít a teló
Én nem bántam meg, hogy ezt vettem black után.
-
eisento
addikt
estet. na ugy tunik valszeg marad a black baratnomnek en meg vagy veszek egy xperia p-t vagy egy samu galaxy s advance-t a samu fele hajlok mert van ra mar hivatalos jellybean igaz orosz meg szerb de van benne magyar nyelv. a blackre meg megy vissza a ginger
-
tomic
addikt
Nehogy össze vesszetek! Nem ér annyit.
Különben is elkelt a lestrapált telóm. Lelkes kis német adott érte 65 eurot.
Holnap elküldöm neki. Legyen vele boldog.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest