Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
#94529552 #46566 üzenetére
hát igen, a frissítés megvolt az első alkalommal picit lassúcska volt, de most már jó -azt vettem észre, hogy menüpontokra rámutatva kihoz ilyen kis segédleteket hozzá.... kb ennyi volt a frissítés
3d-t még nem próbálta, böngészés megy vele, dzsátube is megy rajta rendesen
igazából annyi lenne a kérdésem: a MMben teljesen frankón "akadásmentes" volt a lassú mozgókép, no nálam nagyon nagyon ritkán nem az.... ilyesmi, hogy hz állítás van külön menüpont, vagy azt a tv saját maga lövi be?
igazából prohardver -másik lg, de ugyan az a panel ill. beállítások- teszt alapján lőttem be a képet és tök frankó is, csak néha ezek a kis beakadások zavarnak, de azok is nagyon nagyon ritkán vannak csak jelen és nem is mindig, most pl megnéztem a transformers legújabb részét, no ott nem is volt, de pl egy másik filmben pedig igen.... vagy ez filmfüggő és nem is tudok mit tenni ellene? vagy gondoltam még a hdmi kábel milyenségére.... végül is egy alap high speed enthernet kábelem van, ezzel van összekötve a laposom ami egy lenovo y570, amiben választható a külső ill az igp -hogy melyik menjen- de sajnos a kmplayer-t nem engedi hozzáadni a külső geforce gt 555höz.... ezzel jobb lenne a videólejátszás, ha valamilyen lejátszóprogit hozzá tudnék adatni vele, vagy a beépített igp is elbánik vele megfelelően?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Politikai mémek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest