Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
válasz dinnyesgabor #56930 üzenetére
Én úgy szoktam minden eszközön, TV, telefon stb.. de elötte mentsd le a csatornalistát..
-
Diamond500
senior tag
válasz dinnyesgabor #56914 üzenetére
Csak az .epk file van benne? Újabb verziójú firmware-t akarsz felrakni, mint ami fent van? TV ki-be kapcsolása után se kínálja fel a frissítést?
-
Diamond500
senior tag
válasz Lacielvtárs #56826 üzenetére
+1
-
Diamond500
senior tag
válasz alexander12 #56767 üzenetére
Semmi,nagy megelégedettséggel használom! A mai napig rácsodálkozom milyen szép képe van (digitális csatorna kell hozzá) A beállítások menü kicsit lassú, amit negatívumként felhoznék, de mindegyik szériánál az. Ne figyelj a baromságokra, hogy "650 nem ajánlott!
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Lehet hogy már volt, de felkerült egy újabb frissítés a magyar LG oldalra:
LB szériához
Software_File(Version_04.45.04)
Release Date: 20/04/2015
Ha valaki(k) felrakja várom a tapasztalatokat, vagy van olyan aki már rég ezt használja?[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Használ itt valaki eset smart security-t? Mindig ki kell kapcsolnom a tűzfalat, hogy lássa a TV a Servii-ot!
Hogyan kell a kivételekhez adni, hogy átengedje autó a Serviio-t?? -
Diamond500
senior tag
Szerintetek a 04.41.32-es volt az utolsó frissítés a 2014-es szériának, vagy várható még?
-
Diamond500
senior tag
Most vagy nekem alacsonyak az igényeim, vagy kifogtam egy jobb TV-ét, de én eddig elégedett vagyok a TV-émmel. Jó, analóg adáson nekem se volt leányálom, de MindigTv-ével tökéletes szerintem. A menü lehetne gyorsabb, talán az kicsit zavaró, de ott meg nem sokat "mászkálok"
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz Lacielvtárs #53259 üzenetére
Nekem 650v van és én is HDMI-n nézem a 3D-ét, de nem tapasztaltam ilyesmit. gtx550 ti a vga
-
Diamond500
senior tag
válasz Lacielvtárs #53255 üzenetére
Ezt csak próbálgatással lehet.. pl másik vga driver, akár régebbi is.
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Érdekes infó lehet, bár az LG TV-eket nem érinti ha jól értelmezem: [link]
(Sony topicban linkelték)[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Srácok ha nekem csak 32-es 650 van akkor ebben nem IPS van? Ha nem akkor az miért is rossz nekem? Én nem tapasztalok semmi olyasmit, mint itt egy két képen látni, foltosodás stb..
-
Diamond500
senior tag
Nekem 32-es 650-es van, akkor ebben nem IPS panel van? (most olvasom 1hsz-ben)
-
Diamond500
senior tag
Egy gyors kérdés merült fel bennem, az alkalmazásokat nem lehet áthelyezni? Pl a SmartShare legyen az első alkalmazás stb, ne kellejen mindig a végére lépegetni ha használni akarom?
-
Diamond500
senior tag
válasz cidalain #51697 üzenetére
Legfrissebb megy rá, de csak magyar viszonylatban. Van hogy az angol LG oldalon frissebb verzió van feltéve mint a magyaron.. most éppen a magyar oldalon van a frissebb final verzió! Én hibát nem találtam benne, de talán kicsit gyorsabb a menü mint volt, de nekem már előtte se a gyári verza volt fent. Én mindig azt mondom, ha nem zavar a fordítási hiba és nincs gondod vele akkor ne frissíts, mert felesleges. De ez csak saját tapasztalat.
-
Diamond500
senior tag
válasz Diamond500 #51473 üzenetére
vagyis az lb650 széria nem tamogatott..
-
Diamond500
senior tag
Nekem amit ez a Tag ON alkalmazás leszedet LG TV remote az nem megy, LG remote Webos program viszont gond nélkül csatlakozik.. vajon miért nem megy az első?
Ahogy olvasom a kommenteket lb szériaval nem megy :/[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Lg magyar oldalán kicsit káoszosan rakják ki a frissítéseket..2015/01/14 dátummal kisebb verziójú van fent mint amit 2015/01/07-én raktak ki. visszafelé mennek?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz Diamond500 #50842 üzenetére
Emberi hülyeség ellen a mérnökök se tudnak mit tenni
-
Diamond500
senior tag
Várni nekem is kell, ez olyan mint a PC-énél/Telefonnál is várni kell míg bebootol a rendszer
-
Diamond500
senior tag
Nekem is pozitív tapasztalatom van velük is meg a szervizzel is (eddig).. Nekem a telefonom szervizelték 1,5 nap alatt, kukacoskodás egyéb buktatók nélkül..
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
rwu-nak segíthetne valaki hozzáértő megszerkeszteni az első összefoglaló hozzászólást! Én is megtenném de szakmai tudásom a témában vetekszik a nullával! Kedves *H* fórumtárs nem lenne kedved besegíteni neki?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Nekem olyan kérdésm lenne, hogy van egy kábelTV szólgáltatóm, analóg adással, rossz minőségű adókkal stb.. meglehet azt csinálni, hogy egy antenna bementre 2 jel menjen? Leírom mire gondolok: Szoba antennával befogom a mindigtv 7 ingyenes csatornáját, és egy közösitővel összedugnám a kábeltv-vel... megoldható ez így, vagy van valami buktatója? Most, hogy cseréljek szolgáltatót stb nem játszik!
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Gyerekek ez a Serviio nem ingyenes? Most nézem a névjegyekben, hogy 11nap múlva lejár
-
Diamond500
senior tag
Erre valaki? [#49834]
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz érdeklÖDÖN #49845 üzenetére
Nézd meg TV -én a jack csatlakozót, rendesen bekattant a helyére?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Most ez a felhősődés dolog idővel jelentkezik, vagy hogy van ez? Illetve más gyártók TV-éjén nincs ilyen probléma?
-
Diamond500
senior tag
Tényleg kellene 1hsz-ként egy téma összefoglaló.. frissítés,aktuális szoft. verrziók, előnyök, hátrányok
-
Diamond500
senior tag
-
Diamond500
senior tag
válasz huncutka1029 #49729 üzenetére
Nem állok le vitázni, érezd hogy igazad van, de a valóság nem ez itt Mo.-n
-
Diamond500
senior tag
Lehet nem ide kellene írnom, na de mégis! Használ valaki MindigTV-ét? A lényeg az, hogy ha be van dugva a koax kábel, vagyis a kábelszolgáltatóm, akkor antennára állítva 14 digitális földfelszíni csatornát fog be a TV. Ha kihúzom a koax-ot akkor egyet se! Akkor ezek szerint a koax antennaként funckionál és azért tud összeszedni 14 adót? HA veszek egy digitális szoba antennát akkor tudom majd fogni az adókat? (lefedettségi térkép szerint tető antenna kéne, de ugye ez nagyon sok mindentől függ)
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Mi történt itt, hogy egy nap alatt mindenki "köpköd" a TV-re?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz szabogabor10 #49380 üzenetére
Minsenesetre ha ráhúztad írdd le a véleményed mert nekem is az van, köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest