Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz Diamond500 #52584 üzenetére
A mostanában kommentelők nagy része - persze érthető módon - 2014-es évjáratú (LB) tévével rendelkezik, és őket ez a dolog nem fogja érinteni. Ebből a szempontból szerintem még a 2013-as (LA) tulajok sincsenek veszélyben.
A hozzám hasonló 2012-es őskövületeknek viszont annyi
Igaz, hogy én eddig is jobban szerettem a böngészőn belüli YouTube-ot használni, egyszerűen többet tud, és könnyebb használni. Sajnos azonban gyorsabban elfogyott a tévé memóriája, mint az alkalmazás használatakor, és a 4K-s videókkal sem bírt úgy, mint az alkalmazás.
Ezután már nem lesz választási lehetőség, hacsak az LG nagy kegyesen elérhetővé nem teszi az újabb változatot nekünk is. Nem hinném hogy ennek szoftveres akadálya lenne, hiszen az LA sorozaton is a NetCast rendszer van, bár lehet annak egy olyan újabb verziója, ami visszafelé nem kompatibilis. Erre eléggé baljós előjel a 2015-ös tévéken megjelenő WebOS 2-es verzió, amit a jelek szerint a 2014-es tévék már nem fognak megkapni . (azzal pedig a most fellángolt lassúsági vita is megoldást nyerhetne)
42LM660S
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.