- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakoczi2007
csendes tag
Segits kérlek Lg F900p-m van rá lehet kötni hi-fi re vagy dvd-re hogy legyen rajta hang?
-
^Boss
őstag
up, pls segitsetek!
-
^Boss
őstag
nekem nagyon bejon az LG F900B, lattam mar Samsungot is, ez sztem jobb (szerintem
). 1 problemam azert akadt vele: regen, az fx5600-as vidikarival vitte a 100Hz-et 1152-es felbontasban, de most azt az atival csak 85-on viszi. mitol lehet?
-
Szerintem jól döntöttél...!
-
_Volkovy_
nagyúr
rendeltem 65k-ért egy lg f900b monitort kedvenc kiskeremben,jól döntöttem?
ennyi volt a keret rá,ezt válaszottam.gf3-ról lesz hajtva.. -
pBandi
tag
Szerintem ha LG-t akarsz akkor inkább F900P-t vegyél nekem is az van, nincs is semmi bajom vele...
-
Hello!
Nekem 2 hónapja van LG F900B-m és eddig szerintem 1-2 APRÓSÁGTÓL eltekintve nagyon állat.[apróság:ki-,bekapcsolásnál néha-néha az asztal egy kicsit arébb csuszkál(nem súlyosan!).Ez mondjuk egy kicsit dühítő is tud lenni de aszem ez a legkevesebb amitt elviselhetek.]Én ugyan még nem is láttam a másik monitort, de szerintem ha az LG-t veszed meg akkor nem bánod meg!Én 100Hz-en használom 1024x768-as felbontásban naponta ugy 8 órát és teljesen ott van.
Ja és lenne egy olyan kérdésem ami lehet hogy hülyén hangzik:Ennél a monitornál az USB mire jó?[amikor nem volt bedugva is müködött rendesen] -
Skica
őstag
LG 910BU a legjobb választás! TCO03-as Felbontás hegyek ,ez-Flat! ,a samsung drágább ennyi.
-
nkpolip
tag
A samsungot válaszd. Sokkal jobb, többet is tud és olcsóbb mint az Lg.
-
-
Sopi még annyit a memmel kapcsolatban, hogy multkor vettem samsung 256 mb memcsit(400)-ast. Amiről fogalmam sem volt ,hogy nem annyin megy, de havernal 1x betettük ,és kiderült kurvára nem 400mhz-es hanem csak 333...
Szóval ilyen szinten basszák át az embert ha tehetik OEM-nél, mert ugyebár nem igazán lehet rájönni a helyszinen,hogy az nem 400-as. A kis papír ami rajta volt az 400-ast írt. Az én alaplapom +ráadásúl nem írja ki a mem(mhz-t) -
Gambit
őstag
Én is LG F900B-t nyúztam, amíg nem lett TFT-m. Nekem sem volt vele soha gondom, szép képe van, és maga a monitor is jól néz ki szerintem. Persze a Samsung is tutira jó.
-
petyax
aktív tag
Nekem LG F900P van és gyönyörű a képe. Sokkal szebb mint a Samsungnak. (mindkettőt ismerem). Samsung-nál kicsit közelebbről látod a pixeleket is, na ennél nem. Laposabb a képcső is szerintem. (Ez teljesen síknak tűnik) Nekem nagyon bejött. 1152*864-ben használom 100Hz-en napi 8-10 órát és minden OK.
-
Mire gondolsz?
Milyen géped van?
Ha AMD, akkor mindegy, mert ott nincs dual memory channel (ha van, akkor sem nagyon számít), viszont Intelnél ha DUALban akarod használni, akkor egyforma kell, hogy legyen rajtuk a chip. Különben nem valószínű, hogy megy, de alaplapja válogatja. -
-
válasz
Johnny Cage #5 üzenetére
Köszönöm nektek a segítséget és a hozzászólast is...
Visszanézem a témákat.
Amúgy vágom iiyama + eizo a komoly kategóris monitorok, csak árban kicsit húzósak... főleg 19-ben.
60 000ba megtudnám venni a 957 MB-t ,és tulajdonképpen gamera+netre+video nézésre használnám... Frissítése jónak tünik. :c -
zozi
tag
A kettő közül Samsung.
-
Johnny Cage
addikt
LG F700P-m van, ami csak a képátmérőben (és ebből adódóan néhány felbontás/képfrissitésben) tér el a 900-tól. Soha többé nem venék LG-t és az előttem kettővel szólónak igaza van, nézd át a topic-okat, nagyon sok ezzel kapcsolatos téma és vélemény van. (Bár azt nem irtad, neked mire kell - nekem általános használatban sem kielégitő, túl sok minden szúrja a szememet - amiket szintén leirtám már jópár topic-ban.) Még egy megjegyzés: ha érzékeny vagy rá és tényleg jó monitort akarsz a pénzedért, akkor az nem az LG-nél vagy a Samsung-nál kezdődik - a profi kategória kicsivel nagyobb árkategóriában mozog (pl. Iiyama), de egy monitort az ember fél életre vesz.
[Szerkesztve] -
Nekem LG F900B van már egy éve, alapvetően meg vagyok elégedve vele.
Néhány apró észrevétel:
- időnként valami elektronikus zizegést ad a hátulja
- neten néztem, hogy 4 portos USB hub van benne, de nekem csak 2 van
- nem egészen vagyok tisztában vele, hogy támogatja-e a 2048X1536 felbontást
egyszer már kihoztam belőle 60Hz-en, de mióta újraraktam a wint nem megy
- 1280X960 -at ugyan tudja de nem szereti (hullámvonalak), helyette 1280X1024
-et támogat (sajna ez nem 4:3)
- amúgy megint ezt venném, nagyon szép a képe (az ajánlott felbontásokban,
frissítésekkel) -
I_Am
veterán
Keresőbe írd be, hogy 957MB és olvasd el a hozzászólásokat. Így már az egyik oldalt ismered.
Sokan azért nem írnak, mert egyszer (vagy többször) már leírták a tapasztalataikat és nincs kedvük megint megtenni.
Legyél kreatívabb, bújd a totyikokat, amik monitorokkal foglalkoznak. -
Hi again! Ezen két monitor közül szeretnék választani!
Adjatok Tippeket, Tanácsokat és Érveket ....
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged