- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
Lenovo fórumán írták, hogy ha később vennél bele második vga kártyát, akkor nem fogja automatikusan felismerni, vissza kell küldeni a gyártóhoz mókolásra! Ez mekkora már....
Én is ilyet nézegettem, de alapból sli-vel, i5-el + van egy ultrabay y500 odd 19 ezerért, boltos srác szerint jó hozzá. Ha holnap vagy kedden nem kapok jó 17"-es gépre ajánlatot akkor megveszem.
-
GPT
csendes tag
Nekem egy kártyás gt755-ös i7 verzióm van. Nekem semmi gondom nem volt a wifijével.
Ami nyűg: van ugyan egy utrabay, de belevaló dolgokat azért nehezen lehet beszerezni (szóval nem úgy van mint a thinkpadnél)
4Gb rammal volt szerelve - ezt bővíteni kellett, az sshd meghajtót is érdemes ssd-re cserélni. (persze a sshd mehet tokba, vagy ulrtabaybe, tehát nem veszik kárba)
a tapipad része még nem olyan vészes, a gond, hogy egybe van építve az egér gombokkal: a jobb egérgomb lenyomása nem mindig sikerül.
Nyűg még, hogy 15,6"-os laptop táskába nem fogod bepréselni a gépet, a maga 46cm-es átlójával .
Ami az sli-nél nagy gond az az sli hűtése itt ugye nem játszik. Nem mintha olyan hűvös lenne a gép játék közben, de azért megoldja a gép - nyárra azért egy hűtőpad ennek is jól fog esni.
Az akku kb 3 órát vészel át.Ezen kívül a magam részéről tudok nyűgről beszámolni. Vannak hibái, de az ára nincs elszállva és előnyei is vannak bőven. (főleg a matt kijelző és a billentyűzet amit szeretek benne, a hangszóró is jó laptophoz képest)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest