- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
peter889 #13891 üzenetére
Őszintén?
Egyre kevesebb dolog éri meg Kínából. Szerintem.
Leginkább a szar az olcsó. Szeretnek hamisítványokat árulni.
Még az úgymond gyártói képviselet is az aliexpressen tutira a legszarabb hamisítványt küldte el márkás adatkábelként egy fórumosnak.
Egyszerűbb itthon nyitott szemmel járni a boltokat, nézelődni a neten, és vagy nem drágábban, vagy alig drágábban de garanciával és jobb minőségben megkapod azt, amit akartál volna Kínából.
A nyáron Philips led gömb égők voltak 490Ft-ért az Auchanban. 13W-os is volt a kínálatban.
Idén néztem a karácsonyi égőket, itthon alig drágábban van NORMÁLIS minőség, garanciával.
Az alig drágábban arra vonatkozik, hogy a kinti aljahulladék minőséghez képest, ami olyan vékony kábeles, meg olyan vékony a konnektorba dugós része, hogy félsz hozzáérni, mikor fog megrázni. Átlátszó műanyag izében fut a vezeték. Itthon meg normális zöld kábelben futnak a vezetékek. -
válasz
peter889 #13891 üzenetére
Egyszer érdemes 20 percet eltölteni a pénzköltés előtt, melyek a megbízható boltok kínában. Aztan érdemes 5 percet rászánni arra, hogy itt megkérdezd előre ki mit venne. Úgy általában nincs baj a netes vásárlással.
Én pl. ezt ajánlottam volna, ami az utóbbi időben 13 dollár volt és kb. trabant-audi kategória az általad vásárolttal összehasonlítva. Nem is értem azt hogy vehetted meg.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest