-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
pvr2-ben az adás rögzítésének formátumát lehet állítani, korábbi verziónál úgy tapasztaltam, hogy a megjelenítést is ahhoz igazítja, hogy milyen formátumban szeretnék rögzíteni adást.
Amikor progresszív helyett interlaced módot választottam, akkor a tvnézés is interlaced lett. Szóval egy próbát megér, hogy megnézed ezt a beállítást, és mondjuk dvd profilra állítod, ha nem azon van.
Itt egy pdf, aminek a 20-adik oldalán látni miről beszélek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest