Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5050 (GB207-300)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9810 üzenetére
Túlvezérlés okozhat ilyen jellegű hibát is.
A másik lehetőség, hogy földhurok áldozatává váltál.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9801 üzenetére
Ez leginkább annak a jele, hogy már a VHS-ből túlvezérelten jön ki a hang.
-
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii #9803 üzenetére
-
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii #9801 üzenetére
A PVR2 szoftverben állítható a felvételi hangerő.
-
katt777
félisten
válasz
Atomantiii #9792 üzenetére
Hát, én 1 adást is nehezen találok, amelyet érdemes lenne nézni...
De a tuneren is lehet többet (2-t), bár csak bizonyos adások jönnek együtt.
-
katt777
félisten
válasz
Atomantiii #9787 üzenetére
Vedd fel videóra, aztán mentsd ki onnan (16:9 formátumot add meg betöltéskor), vagy képszerkesztőben lődd át 16:9-be.
McDog: Kiválasztottad a vonalbemenetet? Win hangkezelőben aktiváltad, illetve nincs elnémítva?
-
bzoley
veterán
válasz
Atomantiii #9787 üzenetére
Ha analógról van szó, akkor csak 4:3-as kép lehet, mivel minden csatorna 4:3-as.
McDog:
Bemenet nincs letiltva? -
argelus57
csendes tag
válasz
Atomantiii #9767 üzenetére
Igen,az összes SD szabadon fogható csatorna szinte nézhetetlenül szaggat.
-
argelus57
csendes tag
válasz
Atomantiii #9763 üzenetére
Szia Atomantiii !
Köszönöm a javaslatot!Prog DVB-vel is ugyanúgy kockásodik az összes szabadon fogható
csatorna.Ez volt az első próbálkozásom a PVR2 után,de sajnos nem lett jó ezzel sem.
A DVB Viewert régen használtam műholdra,nem tudom,hogy ez beválna-e,nem hiszem... -
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii #9750 üzenetére
Az a nemmindegy, hogy milyen csatlakozó kell a kábel végeire, mert ha a túlvégre pl. SCART kéne, akkor vagy veszel egy SCART-RCA átalakítót (drága), vagy magad forrasztasz egyet (olcsó).
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9737 üzenetére
A fehéret ne is dugd rá, mert nem kell. A kártyán levő ilyen csatlakozó a CardMate táp és vezérlőcsatlakozója ugyanis.
A bemeneti osztón pedig a sárga szigetelésűek a komponens, a fekete szigetelésűek a kompozit/S-Video bemenethez tartoznak.
-
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii #9738 üzenetére
Ez a kábelköteg felvételhez való, nem arra, hogy bedugd a szgép. vonalbemenetébe. Ebbe kell bedugni pl. a videomagnó felől érkező csatlakozókat: sárga: videojel, piros: audio jobb, fehér: audio bal. A túlvége pedig értelemszerűen a tunerkártya bemeneti csatlakozójába kerül. A maradék aljzat pedig akkor kell, ha kompozitot akarsz rögzíteni és a jelforrás is szolgáltatja a kompozit jelet.
-
azbest
félisten
válasz
Atomantiii #9732 üzenetére
Vedd ki a kártyát és nézd át. Nincs e valahol por, vagy idegen test a chipek lábai közt, nincs -e sérülés a nyákon. Láttam már portól zárlatos pc alkatrészt. A google csak egy találatot ad, ott is hibás pécéról van szó [link]. Ha a problémák lehetséges forrásait végigellenőrizve, esetleg másik gépben is kipróbálva sem lesz eredmény, akkor elgondolkodhatsz egy új tuner vásárlásán.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #9731 üzenetére
Közben felraktam a rendes driverét és nem ismeri fel
Mi a fenétől lett ilyen. Rakhatom vissza az XP globalomat meg az XP-t hogy rendes hangom legyen.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9729 üzenetére
Windows Update.
Egyébként meg ha nem megfelelő hw azonosítót olvas ki, akkor nem fogsz tudni hozzá drivert telepíteni. Driver nem nem fogja csak úgy átírni az azonosítót. Leadtek-nél a TV2000 XP Deluxe volt az utolsó, amelyiknél nem volt írásvédett a kártya flash-e.
-
azbest
félisten
válasz
Atomantiii #9724 üzenetére
Gondolom a driver újratelepítés alatt nem a pvr2 újratelepítése történt
Csak azért írom, mert van aki összekeveri a driverrel.
Ha driver telepítés után is ismeretlen eszközként látszik csak, akkor más baj is lehet. Pci id elkavarodásra azért írtam kontakthibát, mert régebben volt már hogy emiatt rossz id-t látott tuneremnál a win. De ha peched van akkor tényleg lehet fw probléma is. Érdemes googlizni nincs-e valami ismert kompatibilitási probléma az alaplapod és a kártya közt. -
azbest
félisten
válasz
Atomantiii #9722 üzenetére
Ahogy mondtam a win frissítések előzményeiben nézd meg, hogy leadtek-hez tett -e fel frissítést. Ha tett, akkor szedesd le vele. Ha máskor is fel akarja tenni, akkor jelöld meg, hogy ne tegye.
Próbáld újratelepíteni a drivert, amivel korábban működött.Ha használtad a rendszervisszaállítást mostanában, akkor lehet az szedte le a drivert.
(#9721) daa-raa: a win update driverei néha akkor sem egyeznek a külön telepítőssel, ha a verzió pont ugyanaz. Legalábbis video drivernél ez így van. Párszor már belefutottam, hogy a win okosabb akar lenni és valami bug miatt drivert is cserél, pedig az elvileg opcionális kategóriás lenne. Egyik usb tunernél, amivel kipróbáltam win 8.0-at, a szemem láttára cserélte azonnal vissza egy ő általa preferált nem működőre. De Xp-Win7 vonalon videodriverekkel is volt már küzdelmem. Amikor még rendszergazdáskodtam szabadidőmben, elég kellemetlenül érintett, amikor hajnalban felvertek, hogy az irodai gép nem ad képet... backupból visszatoltam az egészet... memteszt... másnap megismétlődött, akkor lejátszva az egészet újra... majd a gépet párszor újraindítva láttam hogy az idióta ms izomból lecserélte az automatikus updattel az nvidia drivert egy olyanra, ami nem adott képet az integrált gpu-val. grr....
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9718 üzenetére
Egyébként ennek kellene lennie:
Furcsa, hogy csak a SUBSYS azonosító nem stimmel. Ez egyébként a kártya flash-ének a sérülésére utal.
-
azbest
félisten
válasz
Atomantiii #9715 üzenetére
az ismeretlen médiavezérlőtől másold ki légy szíves a hardverazonosítókat a tulajdonságainál, ha nem stimmel, akkor a valami hardveres gebasz, ha stimmel, akkor a driver telepítése körül van probléma.
Esetleg nézd meg a win update előzményeit, hogy tett -e fel kártyára vonatkozó frissítést. (Idióta ms szokás, hogy néha az auto update legyalulja a feltelepített drivert és lecseréli egy régi rosszra. Videokártyáknál már többször megszívatott ilyesmivel). -
azbest
félisten
válasz
Atomantiii #9712 üzenetére
Kontakthiba. Áramtalanítsd a gépet, vedd ki, esetleg portalanítsd a slotot, majd tedd vissza a kártyát. Az is lehet, hogy már kicsit oxidálódott az érintkezőkön a fém. Ha régi az alaplap, akkor esetleg a kondenzátorok kezdenek megpurcanni rajta, akkor is hajlamosabb bizonytalankodásra.
-
bzoley
veterán
válasz
Atomantiii #9710 üzenetére
A hangkártya megfelelő bemenetét. Sok esetben problémásabb szokott lenni a beállítás, mint tunernél. Hangkártyától függ. Hw-es felvételnél egyébként nem tudom, bele lehet-e szólni a hangerőbe.
katt777:
Én még nem hoztam ezzel összefüggésbe, annyira nem figyeltem rá. De csak egyszer szoktam találkozni vele. Leokézom, vagy valami hasonló, onnantól minden rendben.compass1997:
Kompozitra van kötve? Kamerán működik egyáltalán a kimenet? Esetleg video szabvány állítgatás? -
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #9705 üzenetére
a TV tuner menüben tudsz állítani,hogy milyen legyen a hangfelvétel.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9255 üzenetére
Igen. De első körben kipróbálnám a PCIaudiot.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9253 üzenetére
Jobban jársz ha fogsz egy CD-Audio kábelt, annak levágod az egyik végéről a csatlakozót, és felforrasztasz helyette egy Jack dugót.
Egyébként egyszer PxDTV2300 H-t írsz, máskor meg ExDTV-t. Most akkor melyik?
-
YumeD
tag
válasz
Atomantiii #9247 üzenetére
Jó cucc, egy ThinkPad W510-ben "azon jön" a Forma1 és a retró Amigák/Atarik/Commodoreok képei
-
válasz
Atomantiii #9245 üzenetére
Értem.
Én viszont csak tévézésre, illetve néhanapján tévéadás rögzítésére használom/nám a tuner-t, és csak egy rendszerem van (Win7), úgyhogy a downgrade nekem nem opció. Marad a vásárlás.Lehet, hogy valami usb-s cuccot nézek majd, azt szabadon pakolgathatom a gépek között...
-
válasz
Atomantiii #9236 üzenetére
Nna megnéztem, most már tuti, hogy nálam is csúszik.
Kezd a hócipőm tele lenni ezzel a tuner-rel, lehet veszek egy újat, vagy lecserélem a monitoromat egy TV-re... -
válasz
Atomantiii #9236 üzenetére
Hmm, most hogy mondod, ez mintha nálam is előfordult volna, de most nem foglalkoztam vele annyit, hogy feltűnjön. Na, majd este!
-
válasz
Atomantiii #9234 üzenetére
Az alább linkelt Leadtek-drivert használtam, viszont a kártya az audio jelet régen még az Abit NF7S2-es deszkám CD-in csatijára adta, ma meg már nincs ilyen a modern lapokon, úgyhogy hátul kötöttem össze az alaplap kék színű audio-in bemenetére, a tuner-hez kapott kábelek egyikével.
-
válasz
Atomantiii #9232 üzenetére
W7 x64
-
Ladislaoca
tag
válasz
Atomantiii #9190 üzenetére
Nekem ma reggel óta mindkét programban szemcsésedik az összes adó!
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9188 üzenetére
A 64 bites driver tényleg bugos.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9186 üzenetére
Mert konkrétan milyen kártya?
Ha dekóderchippel van baj, akkor azt ne a PVR2 számlájára írd...
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9184 üzenetére
Az tipikusan beállítási probléma.
-
bzoley
veterán
válasz
Atomantiii #8735 üzenetére
Ilyet nem nagyon írt senki. Tunertől függetlenül van, amelyik hangkártyát normálisan be lehet állítani, van amit nem, de ez is inkább az OS-től függ. Működni mindegyikkel fog.
-
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii #8438 üzenetére
Bocs, egy másik szenvedő társ hozzászólására reagáltam.
Nálam is hasonló hiba van, de ha kikapcsolom a hardveres előnézetet, megszűnik a probléma.
Szerintem ezek a hibák közelítenek a misztikus jelenségekhez, de viccet félretéve érzésem szerint hardver-kompatibilitási gondok okozhatják. -
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii #8434 üzenetére
Próbáltad, amit javasoltam?
-
vfo7
senior tag
válasz
Atomantiii #8430 üzenetére
Milyen kártyád van?
-
bzoley
veterán
válasz
Atomantiii #8063 üzenetére
A postból ugyan nem derül ki, de eddig is csak kíváncsiságból néztem meg, hogy fagy-e a dxva. Én nagyon jól megvagyok nélküle is. Olyan mindegy, hogy a vga, vagy a cpu dolgozik. M1 nézésem nagyjából kimerül a Forma1-ben, közben semmi olyat nem csinálok, amihez sok cpu kéne. Szóval marad a PVR2.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #8013 üzenetére
Pl mert annak a bemenetén ott van egy nem kicsi LRC tag, ami azért egészen jó leválasztó is lehet. A chiptunerben ilyen nagyon lájtosan van.
brd: Az összes néző felé egyszer kell neked elküldened a stream-et, nálad nem okoz többlet sávszélfoglalást. Ahogy portból is csak egyet kell nyitnod összesen.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #8003 üzenetére
Az viszont akkor az összeköttetés hibája, a jelek szerint földhurok van. Gyaníthatóan a ház/lakás védővezető-hálózata (vagy ha úgy jobban tetszik földeléshálózata) nem éppen tökéletes.
Imu: Feleslegesen széles tartomány.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7999 üzenetére
Nem lehet, hogy túl magas a felvételi hangerő?
-
bzoley
veterán
válasz
Atomantiii #7977 üzenetére
A sárga a kompozit, a piros, és a fehér az audió, a többit leírtam. Néha van még világoskék jack, az audió out a hangkártyához. De nem ártana, ha belelapozgatnál a papírokba, vagy letöltöd a kézikönyvet, mind le van rajzolva, írva.
-
bzoley
veterán
válasz
Atomantiii #7975 üzenetére
Szerintem te valamit nagyon benéztél. A piros/zöld/kék rca az jellemzően a komponens bemenet. RCA audio nem nagyon van.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #7973 üzenetére
Most gondolkoztam, hogy lehet a biosban állítottam el valamit ami miatt talán nem jó. Most visszaállítottam mindent alap beállításra így már van hang, megy a felvétel is, de torz a hang. Szóval nem egészen értem a helyzetet.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #7967 üzenetére
Tehát hiába megyek a felvétel gombra olyan mintha felvenne, de mégsem csinál semmit sem és nincs hangja sem.
http://i42.tinypic.com/t6armd.png
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #7964 üzenetére
Mire ezt leírtam valami megmagyarázhatatlan jelenség miatt nincs hang cvbs alatt és hiába megyek a felvétel gombra semmit se vesz fel és nem számlál egyáltalán hogy mekkora fájlt vett fel. Ki érti ezt? Dtv módban pedig hibátlanul működik.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #7946 üzenetére
Habár lehet a vhs volt ilyen.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7917 üzenetére
Na várjál, a kettőt ne keverd. Ha hangeszköznek a tunert választod ki, akkor nem kell az átkötés!
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7915 üzenetére
Milyen felvétel? Sw vagy hw?
kois21: Nem kerestess vele drivert, és ne is a listából válassz, hanem mutasd meg neki hol van.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7887 üzenetére
Az inkább a hangvezérlő drivere miatt lesz. A PVR2-ben nincs ilyen automatikus kiválasztás.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7884 üzenetére
Most nézem, hogy RCA... Akkor téves információt adtam. Az a komponens bemenethez tartozik.
Egyébként a kártya támogatja a PCI Audio-t, szóval nem kell feltétlenül kötözgetned. Simán ki kell választanod hangeszköznek a tunert.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7881 üzenetére
Pontosan.
-
Emperor_
addikt
válasz
Atomantiii #7862 üzenetére
ipon?
Az apron van fent 1 db.
A vateran 2 db. -
vargadavid59
csendes tag
válasz
Atomantiii #7871 üzenetére
köszönöm a linket, leszedtem, telepítettem. már csak az akérdésem lenne, h honnan tudok programot szerezni hozzá amivel megtudom nézni az adást? a kapott lemezt nem tudom feltenni mert error-t kapok. valami tipp? a válaszokat előrre is köszönöm!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Atomantiii #7865 üzenetére
Esetleg nézz szét apróban is, hátha van fent néhány.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7862 üzenetére
A két Leadtek disztrib töketlenkedik, azaz nem rendelnek szinte semmit a Leadtek-től, majdnem mindenre azt mondják inkább, hogy kifutó termék. A Leadtek megerősítette, hogy ami az oldalán szerepel az gyártásban van. Igazából a Kelly Tech-et és a Cédrust sem értem, csak mai igényeket eddig itt a fórumon láttam az alapján simán el tudnának adni havi 20-30 példányt. A nagykerek meg csak azt tartják már listán, ami a disztribnél van, nem rendelgetnek, nem jeleznek igényeket (ez is egy fasság egyébként részükről), a kiskerek meg már nem tudnak mit csinálni.
Ezért nincs az országban szinte semmilyen beszerezhető Leadtek tuner.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #7859 üzenetére
Na mármint a PCMCIA-s esetén...
-
azbest
félisten
válasz
Atomantiii #7848 üzenetére
Ez most expresscardos volt, de hasonló végülis.
A fekete áttetsző műanyag rész kilóg a gép oldalán, abban lehet az érzékelő -
Csorbi
addikt
válasz
Atomantiii #7832 üzenetére
A kártya meg majd vagy működik vele, vagy nem.
Ha ugyanannyiba kerül, mint kicseréltetni, inkább cseréltesd ki! -
törölt tag
válasz
Atomantiii #7826 üzenetére
A félreértésre az ad okot, hogy a PxDTV2300 H-nak van (pontosabban volt) ExpressCard-os változata, ezt nevezik ExDTV2300 H-nak. Csak ugye a boltok, és már a disztrib is rendszeresen nem képes a rendes típusjelzést leírni, így sok esetben fogalma sincs az embernek arról, hogy mit is rendel.
DVR3200H nem létezik. Csak PxDVR3200 H, ami valóban PCI-E-es. Erre utal a típusjelben a Px.
-
Emperor_
addikt
válasz
Atomantiii #7823 üzenetére
3200-es az PCI-E-es.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7821 üzenetére
Nem biztos, hogy sikerülni fog. A PxDVR3200 H-val ellentétben a Leadtek az összes NXP chipes tunerének leállította a gyártását.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7817 üzenetére
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #7816 üzenetére
A francba, ez nem PCI Express-es amit küldtek, hanem laptophoz csatlakoztatható.
http://static.pcinpact.com/images/bd/news/59097-leadtek-tuner-tv-winfast-exdtv2300-h.jpg
Rendes pc-hez lehet ilyen kártyát venni, hogy tudjam csatlakoztatni a pc-hez mert nem laptophoz kellene.
Mert ahonnan rendeltem ilyen kép volt hozzá megadva:
http://www.users.hu/pictures/image/2/n_leadtek-express-pc-card-exdtv2300h-hybrid-tv-tuner-kartya-mpeg4_22107_1.jpg -
tomyt
csendes tag
válasz
Atomantiii #7792 üzenetére
egyenlőre nem ébred fel hibernált állapotból szal még nem vettem fel semmit sem
tegyem disabledre?? -
tomyt
csendes tag
válasz
Atomantiii #7776 üzenetére
oké értem
-
tomyt
csendes tag
válasz
Atomantiii #7774 üzenetére
nem tom mi az a letterbox nézet
)
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7768 üzenetére
Az a tuner nem problémás semmilyen Win alatt, és igen, azok járnak hozzá.
tomyt: Win7-nél az Energiagazdálkodás részletes beállításainál találod meg ezeket a beállításokat.
-
tomyt
csendes tag
válasz
Atomantiii #7759 üzenetére
ja, ezt nem is tudtam
-
tomyt
csendes tag
válasz
Atomantiii #7755 üzenetére
Ja a BIOS-ba lehet ilyeneket állítani, hogy magátol be és kikapcsoljon a gép??
))
De maradi vagyok)....megnézem de nem vagyok nagy zseni
)
-
tomyt
csendes tag
válasz
Atomantiii #7753 üzenetére
Nem csúszik, teljesen tökéletes minden amúgy!
Szóval csak úgy lehet ezzel felvenni ha megy a gép......akkor végülis ha nem vagyok otthon, akkor nem is tudok vele felvenni csak ha bekapcsolva hagyom a gépet.......értem.
És nem is létezik olyan tv tuner amelyik hibernált módban felvenne, vagy felélesztené a gépet a beállított időpontban???...mert akkor végül is semmi értelme nincsen, mert én azt szerettem volna, ha nem vagyok otthon akkor felvegyek az adásokat
Amúgy ez amit idelinkeltél jó a win7 64 bitre? -
törölt tag
válasz
Atomantiii #7733 üzenetére
Na ezt most meg nem mondom neked. DirectBurn használatával egyébként nyitja automatikusan az új lemezt, akár image-be is készülhet a felvétel.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7731 üzenetére
De PxTV1200 és PxDVR3200 H.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7727 üzenetére
És ha jól sejtem a 27% terhelés kb úgy néz ki, hogy az egyik mag 100%-on, a többi 2-3% körül. A probléma pedig ez. És ezen nem segít az sem ha veszel egy DTV2000 H Plust. Ugyan arra a chipre épül, ugyan az a hiba sújtja is. Ahogy az összes PCI-os Conexant chipes kártyát (minden gyártóét). Vagy veszel valami ős Philips/NXP SAA7131-es kártyát, vagy PCI-E-es tunert veszel.
katt777: Sw kártyával érdekesen rögzítene hw-esen... A PVR2 pedig még a TV2000 XP simát is támogatja, nemhogy a Globalt.
-
katt777
félisten
válasz
Atomantiii #7727 üzenetére
Hangrögzítés szoftveres v. hardveres? Nálam hasonló konfigban külső kábellel volt hangkártyára kötve a tuner, és nem volt gondja, igaz, nem is volt még .39-es szoftver. Egyáltalán támogatja a kari, vagy PVR1-gyel menne gyárilag. Mi van a supporton? (Nincs időm megnézni.) Célszerű az ottani drivert/szoftvert és verziót használni.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7724 üzenetére
Nézd meg a processzorhasználatot TV nézés közben.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #7721 üzenetére
-
bzoley
veterán
válasz
Atomantiii #3301 üzenetére
Ennek így sok értelmét nem látom, mert egy szabályos uninstal, mappa, és registry törlés elég kell, hogy legyen. Mivel az új verziók más komponenseket tartalmaznak, mint a korábbiak, lehet hogy valamelyik nem fér össze egy a rendszerben lévővel. PVR2 frissítéshez nem kell a drivert piszkálni. Azt megpróbálhatod, hogy amikor előjön a hibaüzenet, nem okézod le, hanem kapásból indítod mégegyszer a programot(WDM hibát fog küldeni), és csak ez után lövöd ki az elsőnek indítottat. Majd a másodikat is, és elindítod harmadszor is. Pl. Huawei modem mellett, ha be van dugva, ez az egyetlen lehetőség.
-
bzoley
veterán
válasz
Atomantiii #3299 üzenetére
Hiába frissitgeted a PVR2-t, ha máshol van a hiba. A hibaüzenet csak az okozat, bármi más lehet hibás, instabil.
-
boldikem
csendes tag
válasz
Atomantiii #2841 üzenetére
Ezt már másoktol is hallottam, elég gépigényes a felvétel, elképzelhető hogy ezért van.
-
bzoley
veterán
válasz
Atomantiii #2801 üzenetére
A beltérin jó a sárga(kompozit) kimenet, mással ellenőrizted?
Ha a kártya saját kábelének csatlakozóit használtad, akkor jónak kéne lennie, max. a képnormát kellhet átállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest