- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- Bluetooth hangszórók
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Üdv!
Robi vagyok. Segítséget szeretnék kérni. Probléma a következő: beszereztem egy Winfast TV2000 XP Global TV Tunert. Felraktam először a gyári drivert és a gyári cd-ről a PVR2-őt, fel is ismeri az eszközöknél helyesen. Aztán elindítom a PVR2-őt és tegnap még volt olyan hogy kiírta, hogy hiba a képalkotás során, de ma már még azt sem csinálja újabb újratelepítések után, pedig leszedtem a Leadtek honlapjáról az újabb (vagy ugyanazt a drivert amit vele adtak?)??, + a PVR2 20.240-es verziót, de ma már csak annyit csinál, hogy elindul a program, de utána semmit sem csinál.
Még tegnap egyszer kipróbáltam a rádiót is, de csak hosszabb várakozás után jött be, de azután a rádió működött. Vagy milyen sorrendben kell telepíteni a dolgokat? Először a driver, utána a PVR2? Vagy fordítva? (Jelzem úgy próbáltam, hogy felraktam az XP-t, és csak a videokártya és hangkártya driverét raktam fel és utána próbáltam a tv tunert.
Vagy előbb rakjak még fel kodeket is? Vagy csak akkor próbálkozzak a tv tunerrel, ha mindent feltelepítettem? (mert a pinnacle tv tuner régebben csak úgy működött). Már fogalmam sincs, hogy lenne a jó.
Amúgy a konfigom:
Windows XP Professional SP2
NVidia Geforce 9200 videokártya
C-Media CMI8738/C3DX hangkártya
2.4 GHz proci
512 MB RAMSzívesen vennék minden tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest