Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomantiii

    őstag

    Üdv!

    Robi vagyok. Segítséget szeretnék kérni. Probléma a következő: beszereztem egy Winfast TV2000 XP Global TV Tunert. Felraktam először a gyári drivert és a gyári cd-ről a PVR2-őt, fel is ismeri az eszközöknél helyesen. Aztán elindítom a PVR2-őt és tegnap még volt olyan hogy kiírta, hogy hiba a képalkotás során, de ma már még azt sem csinálja újabb újratelepítések után, pedig leszedtem a Leadtek honlapjáról az újabb (vagy ugyanazt a drivert amit vele adtak?)??, + a PVR2 20.240-es verziót, de ma már csak annyit csinál, hogy elindul a program, de utána semmit sem csinál.

    Még tegnap egyszer kipróbáltam a rádiót is, de csak hosszabb várakozás után jött be, de azután a rádió működött. Vagy milyen sorrendben kell telepíteni a dolgokat? Először a driver, utána a PVR2? Vagy fordítva? (Jelzem úgy próbáltam, hogy felraktam az XP-t, és csak a videokártya és hangkártya driverét raktam fel és utána próbáltam a tv tunert.

    Vagy előbb rakjak még fel kodeket is? Vagy csak akkor próbálkozzak a tv tunerrel, ha mindent feltelepítettem? (mert a pinnacle tv tuner régebben csak úgy működött). Már fogalmam sincs, hogy lenne a jó.

    Amúgy a konfigom:

    Windows XP Professional SP2
    NVidia Geforce 9200 videokártya
    C-Media CMI8738/C3DX hangkártya
    2.4 GHz proci
    512 MB RAM

    Szívesen vennék minden tanácsot

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!