Új hozzászólás Aktív témák

• Atomantiii

addikt

Üdv!

Robi vagyok. Segítséget szeretnék kérni. Probléma a következő: beszereztem egy Winfast TV2000 XP Global TV Tunert. Felraktam először a gyári drivert és a gyári cd-ről a PVR2-őt, fel is ismeri az eszközöknél helyesen. Aztán elindítom a PVR2-őt és tegnap még volt olyan hogy kiírta, hogy hiba a képalkotás során, de ma már még azt sem csinálja újabb újratelepítések után, pedig leszedtem a Leadtek honlapjáról az újabb (vagy ugyanazt a drivert amit vele adtak?)??, + a PVR2 20.240-es verziót, de ma már csak annyit csinál, hogy elindul a program, de utána semmit sem csinál.

Még tegnap egyszer kipróbáltam a rádiót is, de csak hosszabb várakozás után jött be, de azután a rádió működött. Vagy milyen sorrendben kell telepíteni a dolgokat? Először a driver, utána a PVR2? Vagy fordítva? (Jelzem úgy próbáltam, hogy felraktam az XP-t, és csak a videokártya és hangkártya driverét raktam fel és utána próbáltam a tv tunert.

Vagy előbb rakjak még fel kodeket is? Vagy csak akkor próbálkozzak a tv tunerrel, ha mindent feltelepítettem? (mert a pinnacle tv tuner régebben csak úgy működött). Már fogalmam sincs, hogy lenne a jó.

Amúgy a konfigom:

Windows XP Professional SP2
    NVidia Geforce 9200 videokártya
    C-Media CMI8738/C3DX hangkártya
    2.4 GHz proci
    512 MB RAM

Szívesen vennék minden tanácsot

Új hozzászólás Aktív témák