-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
#65675776 #9808 üzenetére
Nem valószínű, mert csak abban az esetben túlvezérelt, ha a tv tuner van kiválasztva hangeszköznek. Ha közvetlenül a vonalbemenetre kötöm, úgy normál hangereje van, csak zúg, de nem tudom miért. Próbáltam több kábellel, egyikkel se tökéletes.
Na meg akkor XP alatt a 2000 XP Global kártyámmal miért volt jó? Bár ugye ott megvolt gyárilag a kék jack dugó a vonalbemenetre, ennél meg már nincs ilyen sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Fűnyíró topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest