Hirdetés
- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dany007
veterán
Helló!
Következő kérdésem lenne a Tuneremmel kapcsolatban.
Egy Winfast TV2000xp expert kártyáról lenne szó, Winfast pvr2-es programmal karöltve.Amióta bejöttek ezek a 16:9-es felbontású csatornák, ezekkel egyszerűen nem tud mit kezdeni a program. Mármint ami az arányos nyújtást illeti.
A mezei 4:3-as csatornákkal semmi gondom. Szépen szétnyújtja a képet arányosan. Persze ilyenkor levág a széleiből, de ez nem gond.Viszont az eleve 16:9-es csatornákat nem képes normálisan nyújtani. A monitor 1920x1200-on fut. De szerintem ettől még el kellene, hogy tudja nyújtani a képet.
Alapállapotban mindenféle nyújtás nélkül így néz ki a kép:
Csinálta megy screenshotot beírtam a méreteket pixelben. Itt is látszik, hogy valami nem stimmel. Az alap adás 1500x890-ként jelenik meg. És amint látszik full screenben sem hajlandó ezt növelni.
A következő képen a "videó nyújtása" menü van bekapcsolva. Látszik, hogy semmi mást nem csinál, mint elnyújtja a két szélét maximumig. 1920-ig. Viszont függőlegesen változatlan marad a méret.
Tehát a kérdésem, hogy mit lehet tenni azért, hogy teljes képernyőn nézhessem a 16:9-es adásokat is? Az egyáltalán nem lenne gond, ha levágná a kép szélét.
Próbálkoztam a többi beállítással is. 4:3, 16:9, 4:3 pancan... Egyik se vezetett eredményre. Próbáltam a PVR újratelepítését, de semmi. Nem is tudom mit vártam, hiszen a 4:3-as adásokat továbbra is szépen elnyújtja.Ha van valami ötlet szívesen várom. Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
 - iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
 - Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest