Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Helló!
Következő kérdésem lenne a Tuneremmel kapcsolatban.
Egy Winfast TV2000xp expert kártyáról lenne szó, Winfast pvr2-es programmal karöltve.Amióta bejöttek ezek a 16:9-es felbontású csatornák, ezekkel egyszerűen nem tud mit kezdeni a program. Mármint ami az arányos nyújtást illeti.
A mezei 4:3-as csatornákkal semmi gondom. Szépen szétnyújtja a képet arányosan. Persze ilyenkor levág a széleiből, de ez nem gond.Viszont az eleve 16:9-es csatornákat nem képes normálisan nyújtani. A monitor 1920x1200-on fut. De szerintem ettől még el kellene, hogy tudja nyújtani a képet.
Alapállapotban mindenféle nyújtás nélkül így néz ki a kép:
Csinálta megy screenshotot beírtam a méreteket pixelben. Itt is látszik, hogy valami nem stimmel. Az alap adás 1500x890-ként jelenik meg. És amint látszik full screenben sem hajlandó ezt növelni.
A következő képen a "videó nyújtása" menü van bekapcsolva. Látszik, hogy semmi mást nem csinál, mint elnyújtja a két szélét maximumig. 1920-ig. Viszont függőlegesen változatlan marad a méret.
Tehát a kérdésem, hogy mit lehet tenni azért, hogy teljes képernyőn nézhessem a 16:9-es adásokat is? Az egyáltalán nem lenne gond, ha levágná a kép szélét.
Próbálkoztam a többi beállítással is. 4:3, 16:9, 4:3 pancan... Egyik se vezetett eredményre. Próbáltam a PVR újratelepítését, de semmi. Nem is tudom mit vártam, hiszen a 4:3-as adásokat továbbra is szépen elnyújtja.Ha van valami ötlet szívesen várom. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest