Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Kicsit gondban vagyok, nem tudom mi válasszak a két lehetőség közül.
- egy asztali HDD felvevőt, az alacsonyabb árkategóriából
vagy
- egy PVR3000 Deluxe kártyát a PCbeFőleg foci meccseket szándékozok felvenni, egyrészt archiválás miatt is, na meg sokszor nem tudom megnézni munka miatt, stb. Minőségben melyik lenne a jobb, az asztali felvevő? Ha van eltérés minőség között, akkor az nagyon jelentős?
Emígy UPC digital kábel, de a PC-t az analóg kábelre akarom kötni. Néha a box-ról, akkor CVBS-en keresztül venném fel a digitális adást.
A PC: E8400 Intel, 4GB RAM, 1TB Hitachi, 320GB WD, ATI 4850
A monitor 22" Samsung T220
Vista Business 64bitA tuner előnye lenne, hogy a monitort is tudom TV-nek használni, ha asztalit veszek, akkor marad az 1 TV.
Ha készül a felvétel, akkor közben tudom használni a gépet? Internet, stb, nem befolyásolja a felvett anyag minőségét? Emígy, ha jól tudom az időzített felvétel is lehetséges. Kikapcsol és bekapcsol a gép magától, ugye?
Jó sok kérdésem van, de előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv, gurabli
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest